728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι εξετάσεις του ΕΟΔΥ στο Μορφάτι


Κατέφθασε στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου Μορφίου το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - μετά από πιέσεις τοπικής κοινωνίας, αυτοδιοικητικών Κοινότητας εως Περιφέρεια, η τελευταία ήταν καθοριστική - από τα Ιωάννινα και έκανε τα rapid tests.



 Κατέφθασε στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου Μορφίου το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - μετά από πιέσεις τοπικής κοινωνίας, αυτοδιοικητικών Κοινότητας εως Περιφέρεια, η τελευταία ήταν καθοριστική - από τα Ιωάννινα και έκανε τα rapid tests. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα σε αυτά δεν είχαν μόνο κάτοικοι της Κοινότητας Σπαθαραίων αλλά και γύρω περιοχών. Βρέθηκαν και 4 ακόμη άτομα θετικά στον ιό σε 122 τεστ που έκαναν. Ο τοπικός Πρόεδρος δήλωσε ότι ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν κ τους νοσηλευτές φυσικά.
 Η υπόθεση κατέδειξε κρατικές οργανωτικές δυσλειτουργίες κάτι που καλό θα ήταν μέχρι και οι "γαλάζιες" αυτοδιοικητικές Αρχές να κριτικάρουν δημοσίως πανελλαδικά.Μονάδες ΕΟΔΥ,παρών στο Λιμάνι Ηγουμενίτσας και δεν επιτρέπεται να φεύγουν. "Έτρεχαν" όλοι να βρουν για Μόρφι και εργάτες κάμπων ενώ έχει δίπλα.
 Θα έπρεπε οι Περιφερειακές Αρχές να έχουν λόγο στις εντολές των κινητών ομάδων ΕΟΔΥ ή να επιτρέπονται δικές τους ιατρικές ομάδες. Επιπλέον, στα Ιωάννινα εως Δευτέρα δενξέραν καν ότι είχαμε κρούσματα.
 Μη γελιόμαστε: η Πολιτεία την Δευτέρα ανέβασε τα κρούσματα αλλά σε τοπικό επίπεδο γνώριζαν μέρες όλοι ότι ήταν παραπάνω. Γι'αυτό οι ντόπιοι ένιωσαν δυσαρέσκεια, άκουγοντας τα καθησυχαστικά λόγια τοπικών αξιωματούχων διότι ήξεραν δεν έχουν νόημα και απλά χάνεται χρόνος. Ο ΕΟΔΥ υποτίθεται λειτουργεί βάσει αριθμού κρουσμάτων αλλά εαν δεν ασκούνταν πίεση στον Οργανισμό, θα αργούσε μάλλον, και αλλού τα ίδια.
 Είχε προταθεί, αναφέρθηκε ήδη και εδώ, εναλλακτικά, από το Δήμαρχο στη προσπάθεια του να γίνει κάτι, να έρθει ομάδα από ΚΥ/ Νοσοκομείο. Ζήτησε και ονομαστική λίστα από τον Πρόεδρο Κοινότητας. Του αρνήθηκαν. Βασικά αναμενόμενο εδώ που τα λέμε αφού οι Δομές Υγείας έχουν προσωπικό ίσα ίσα για τον εαυτό τους, όχι και για αλλού.
 Προσοχή από εδώ και πέρα γιατί κάποιοι πολίτες δεν προσέχουν πολύ με τα μέτρα. Υπομονή στους πολίτες και οι αξιωματούχοι να δείχνουν ψύχραιμη ανοχή σε αντιδράσεις,ο κόσμος αντιδρά έντονα από αγωνία και φόβο.










Οι εξετάσεις του ΕΟΔΥ στο Μορφάτι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2020 Rating: 5  Κατέφθασε στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου Μορφίου το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ - μετά από πιέσεις τοπικής κοινωνίας, αυτοδιοικητικών Κοινότητας ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: