728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εβδομαδιαίο έλεγχο των διανομέων για covid, ζητά το Ε.Κ. Πρέβεζας

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση, «η ανάγκη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας των διανομέων, είναι επιτακτική».



Με αφορμή το θετικό κρούσμα σε διανομέα που τραυματίστηκε σε τροχαίο


Τον καθολικό, εβδομαδιαίο έλεγχο με rapid test των εργαζομένων του κλάδου των διανομέων, με ευθύνη του ΕΟΔΥ, ζητά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση, «η ανάγκη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, υγιεινής και ασφάλειας των διανομέων, είναι επιτακτική».

Αυτό αποδεικνύεται, όπως αναφέρει το Ε.Κ., έπειτα από το πρόσφατο γεγονός τραυματισμού σε τροχαίο διανομένα, ο οποίος διαγνώστηκε με covid στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, με αποτέλεσμα να μπουν σε προληπτική καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου.

«Η υγεία των εργαζομένων του συγκεκριμένου κλάδου διατρέχει ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο εν μέσω πανδημίας, καθώς έρχονται σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους καθημερινά» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΕΚ Πρέβεζας.


Φωτό: MAGICFOCUS ©





Εβδομαδιαίο έλεγχο των διανομέων για covid, ζητά το Ε.Κ. Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2020 Rating: 5 Με αφορμή το θετικό κρούσμα σε διανομέα που τραυματίστηκε σε τροχαίο Τον καθολικό, εβδομαδιαίο έλεγχο με rapid test των εργαζομένων του κλά...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: