728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αχιλλέας Δημάκος: Όλοι Oι Πολίτες της Πάργας έχουν δικαίωμα στην άθληση.

Για την ανάγκη να υπάρξει έστω μια δρομική διαδρομή, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάργας μαραθωνοδρόμος, Αχιλλέας Δημάκος έτρεξε μέσα στο δημοτικό στάδιο της Πάργας, με την παρουσία δρομικών φίλων, Μαραθώνιο δρόμο σε χρόνο 2:53 :19 την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020.



Για την ανάγκη να υπάρξει έστω μια δρομική διαδρομή, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάργας μαραθωνοδρόμος, Αχιλλέας Δημάκος έτρεξε μέσα στο δημοτικό στάδιο της Πάργας, με την παρουσία δρομικών φίλων, Μαραθώνιο δρόμο σε χρόνο 2:53 :19
την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020.
Μετά τον τερματισμό είπε τα εξής : Όλοι οι πολίτες της Πάργας έχουν δικαίωμα στην άθληση, όλοι μπορούν να χωρέσουν και το δημοτικό στάδιο να γίνει χώρος συνάντησης όλων των ηλικιών.
Όλοι έχουν την ανάγκη αλλά και το δικαίωμα σε αυτό το χρήσιμο αγαθό που χωρίς να κοστίζει σώζει ζωές...!
Έχω ξαναπεί ότι σημασία έχει να γεμίζει το γήπεδο με κόσμο, να φθείρεται από τον ιδρώτα νέων αθλητών, όταν γεμίζουν τα γήπεδα υπάρχει μόνο κέρδος!
Ο ευεργέτης εξάλλου θα [ κοιμάται] πιο ήσυχος αφού 100 χρόνια πριν είχε οραματιστεί όπως αναφέρει ακριβώς η διαθήκη στην παράγραφο 19 : Να κτίσετε μίαν γυμναστικην, να είναι το κτίριο κατά τον νέον συρμόν, με όλα τα εργαλεία της γυμναστικής, και να φέρει το όνομα μου ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΥΑΓ ΒΑΣΙΛΑΣ....!
Πόσο μπροστά έβλεπε περίπου 100 χρόνια πριν...
Θα ήθελα λοιπόν να προσθέσω ότι, αφού θα γίνουν έργα στο γήπεδο, θα πρέπει να γίνουν στοχευμένα, θα πρέπει να γίνουν οι υποδομές να είναι σύμφωνα με τις σημερινές ανάγκες , αλλά και με μια προοπτική για το μέλλον.
Και ποιες είναι αυτές? Με μια απλή επίσκεψη μπορεί να δει κανείς...
Δεκάδες παιδιά από την Πάργα παίζουν τένις!
Εκαντοτάδες Παργινοί δρομείς!
Ποδοσφαιρικά σωμάτια!
Αθλητικά σωματεία με πανελλήνιες πρωτιές που έχουν ανάγκη δομικών προπονήσεων!
Αυτό το γήπεδο φίλοι μου, μπορεί να μας χωρέσει όλους, να είναι στολίδι, αρκεί να υπάρχει η βούληση αλλά και η γνώση..!
Υπάρχουν αθλητές,ποδοσφαιριστές, πρωταθλητές Παργινοί που μπορούν να έχουν άποψη, και έχουν άποψη, ας ερωτηθούν!
Καλοί και οι φωτογράφοι αλλά έκαστος στο είδος του...
Είναι κρίμα από όσο ξέρω να δαπανηθούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τεράστιες κερκίδες από μπετόν που στην τελική πόσους θα φιλοξενήσουν κάθε φορά σε ένα αθλητικό γεγονός?
Έχει γίνει έρευνα?
Ποιος το αποφασίζει επιτέλους?
Και τα χρήματα αυτά γιατί να μην γίνουν αθλητικές υποδομές για νέους και νέες, σύμφωνα όπως έγραψα πριν με τις σημερινές ανάγκες, και με μια προοπτική για αύριο?
Και κερκίδες φυσικά ώστε να μην παρεξηγηθώ.
Με χαρά σε συνάντηση που είχαμε αθλητικά σωμάτια με τον Δήμαρχο μας, του εξηγήσαμε την κατάσταση, είδαμε ότι είδε θερμά το ζήτημα, και πραγματικά θέλουμε να το κάνουμε γνωστό.
Ο Δήμαρχος μας, κατάλαβε τις ανάγκες και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε γι'αυτό.

Ευχαριστώ ταπεινά.
Αχιλλέας Δημάκος
Αχιλλέας Δημάκος: Όλοι Oι Πολίτες της Πάργας έχουν δικαίωμα στην άθληση. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 15, 2020 Rating: 5 Για την ανάγκη να υπάρξει έστω μια δρομική διαδρομή, ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Πάργας μαραθωνοδρόμος, Αχιλλέας Δημάκος έτρεξε μέσα στο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: