728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ξεκινούν τα… ρακοκάζανα!

Από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η αποστακτική περίοδος στο Νομό Ιωαννίνων.



Από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η αποστακτική περίοδος στο Νομό Ιωαννίνων.

Εν όψει της έναρξης η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων δίνει τις απαραίτητες οδηγίες:

 Προκειμένου να εκδοθεί άδεια απόσταξης από το Τελωνείο Ιωαννίνων απαιτείται η προσκόμιση από τους αμπελοκαλλιεργητές βεβαίωσης από την αρμόδια Δνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου – ΠΕ Ιωαννίνων για την ιδιότητα του παραγωγού, των αμπελώνων (αμπέλια – κληματαριές) και την ποσότητα σταφυλιών που παρήχθησαν για όσες εκμεταλλεύσεις βρίσκονται καταχωρημένες στο Αμπελουργικό Μητρώο. Η σχετική βεβαίωση θα εκδίδεται μέχρι το πέρας της καταλυτικής ημερομηνίας (18 Δεκεμβρίου 2020) στο ισόγειο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου – Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων για όσους παραγωγούς βρίσκονται καταχωρημένοι στη βάση δεδομένων του Αμπελουργικού Μητρώου.

 Για τα αμπελοτεμάχια μεγαλύτερα του 1,0 στρ., προκειμένου να εκδοθεί η σχετική βεβαίωση, απαιτείται υποχρεωτικά η ηλεκτρονική υποβολή από τους ίδιους τους παραγωγούς δήλωση συγκομιδής σταφυλιών για το 2020 μέσω της ιστοσελίδας http://e-services.minagric.gr του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2651 0 87114 της Δνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων .




Ξεκινούν τα… ρακοκάζανα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2020 Rating: 5 Από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει η αποστακτική περίοδος στο Νομό Ιωαννίνων. Εν όψει της έναρξης η Διεύθυνση Αγροτι...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: