728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Tour Operators γνώρισαν το Νομό Ιωαννίνων

Το Νομό Ιωαννίνων και την παραμεθόρια περιοχή γνώρισε ομάδα Ελλήνων Tour Operators με σκοπό την εξοικείωση τους με τον χώρο και την ένταξή του στα τουριστικά τους πακέτα για το 2021.



Το Νομό Ιωαννίνων και την παραμεθόρια περιοχή γνώρισε ομάδα Ελλήνων Tour Operators με σκοπό την εξοικείωση τους με τον χώρο και την ένταξή του στα τουριστικά τους πακέτα για το 2021.

Η επίσκεψη οργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων και εντάχθηκε στην πρωτοβουλία THEMA που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG Ελλάδας – Αλβανίας.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων διέμειναν για ένα τετραήμερο στην περιοχή μας και περιηγήθηκαν στην πόλη, σε χωριά καθώς και στο Οικοπάρκο Βίκου – Αώου. Είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν ντόπιους τεχνίτες, να περιδιαβούν το ορεινό ηπειρωτικό φυσικό περιβάλλον, να δοκιμάσουν την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής, να μιλήσουν με τους κατοίκους των χωριών για τις τοπικές παραδόσεις και να νιώσουν την ηπειρωτική φιλοξενία, αξιολογώντας έτσι τις εμπειρίες που και οι ίδιοι μπορούν να υποσχεθούν στους πελάτες τους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων κος Σπύρος Σουρέλης δήλωσε: «Σε μία περίοδο που κατακλύζει όλο τον κόσμο το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, oi Ξενοδόχοι της περιοχής μας γνωρίζουν ότι μόνο με συντονισμένες προσπάθειες και με ένα αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και, κυρίως, να ετοιμαστούμε για την μετά τον κορωνοϊό εποχή. Προς την κατεύθυνση αυτή, η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, ως υπόδειγμα διαχείρισης της κρίσης, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να επαναφέρει τις τουριστικές ροές προς την περιοχή μας. Όσο μικρή ή μεγάλη κι αν αποδειχθεί αυτή η προσφορά, δείχνει ότι δεν περιμένουμε μόνο από το κράτος να μας βοηθήσει, αμέτοχοι στην συνολική προσπάθεια.

Η επίσκεψη των εκπροσώπων των μεγάλων Ελλήνων tour operators είναι άλλος ένα κρίκος σε αυτή την αλυσίδα δράσεων και πρωτοβουλιών, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο προσεχές μέλλον.

Ήταν ιδιαίτερη χαρά που οι επισκέπτες μας έφυγαν με εξαιρετικές εντυπώσεις και με την βεβαιότητα ότι το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η γαστρονομία αλλά και το ήθος των κατοίκων του τόπου μας ταιριάζει ιδιαίτερα με αυτό που ψάχνουν οι δικοί τους πελάτες προκειμένου να επιλέξουν τις διακοπές τους.

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, με τις όποιες δυνάμεις διαθέτει, παραμένει πάντα ενεργή δρώντας υπέρ της τοπικής τουριστικής ανάπτυξης και βοηθώντας στην ευρύτερη προσπάθεια για την επαναφορά των τουριστικών εισροών στη χώρα μας.




Tour Operators γνώρισαν το Νομό Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Οκτωβρίου 17, 2020 Rating: 5 Το Νομό Ιωαννίνων και την παραμεθόρια περιοχή γνώρισε ομάδα Ελλήνων Tour Operators με σκοπό την εξοικείωση τους με τον χώρο και την ένταξή ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: