728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο Αετός Αγιάς, 2-1 τον Απόλλωνα





Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 31/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Αγιάς το τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον Αετό Αγιάς και τον Απόλλωνα Πάργας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-1



Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 31/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Αγιάς το τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον Αετό Αγιάς και τον Απόλλωνα Πάργας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 2-1.Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι ο Αετός προηγήθηκε με τον Βέκιο που βρήκε δίχτυα για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 56’ η Αγιά έμεινε με δέκα παίχτες με τον Μπέλλο να αποχωρεί από το ματς με κόκκινη κάρτα αλλά παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα βρήκε και δεύτερη φορά δίχτυα στο 68’ με τον Ζήση. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γκόλια σε 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΙΩΓΑΣ ΑΘ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΚΑΟΥΡΗΣ Σ.

ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ (ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ): ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΚΟΥΛΙΟΥΝΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΚΙΤΣΟΣ, GOGA, ΜΠΕΛΛΟΣ, ΖΗΣΗΣ, ΜΟΥΤΣΑΙ, ΒΑΣΙΑΣ, ΒΕΚΙΟΣ, ΛΙΑΛΙΟΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΣΟΥΜΑΛΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΔΕΣΚΑΣ, ΣΕΡΙΦΗΣ, ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ, ΛΙΑΛΙΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΑΝΤΟΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (ΒΑΣΙ): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΩΤΣΙΑΣΜ ΠΑΠΠΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΚΥΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΑΣΙΟΣ, BOJANG, ΣΑΪΝΤΙ, ΝΤΑΝΗΣ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΝΤΙΣΟ, ΤΣΕΝΚΑΪ, ΚΑΛΑΪ












πηγη:https://gosports.gr
Πήρε το τοπικό ντέρμπι ο Αετός Αγιάς, 2-1 τον Απόλλωνα Reviewed by Dimitrisfilippou_photography on Σάββατο, Οκτωβρίου 31, 2020 Rating: 5 Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 31/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Αγιάς το τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Ά ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: