728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Πάργας στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10»





Νίκος Ζαχαριάς: « Ως παράταξη πλέον θα εφαρμόσουμε τη δικιά μας στρατηγική, τη δικιά μας πολιτική…»

Βασίλης Γκίζας: « Είναι εμφανής από τον πρώτο χρόνο η διαφορά στο Δήμο Πάργας…»

Μία ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι ακροατές μέσα από τη συχνότητα του prisma 91,6 και από την εκπομπή που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Ιωάννου, «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10».

Στη συζήτηση πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος του Δήμου Πάργας κ. Βασίλης Γκίζας, ο οποίος έδωσε το παρόν στο studio του prisma, όπως και ο Δήμαρχος κ. Νίκος Ζαχαριάς μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.

Τα θέματα και τα ερωτήματα που τέθηκαν πολλά και οι απαντήσεις από τους 2 εκπροσώπους του δήμου ιδιαίτερα διαφωτιστικές , για όλους τους ακροατές και ιδιαίτερα για τους δημότες του δήμου Πάργας

Ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Γκίζας κάνοντας μια αποτίμηση του πρώτου χρόνου της δημοτικής αρχής ανέφερε μεταξύ άλλων :

«Είναι εμφανής πλέον η διαφορά στο δήμο, από τον πρώτο χρόνο. Ξεκινήσαμε από τα απλά τα καθημερινά. Αυτό που ο πολίτης θεωρούσε αυτονόητο, στο δήμο Πάργας δεν ήταν. Παραλάβαμε μια Πάργα που ήταν παντελώς εγκαταλειμμένη. Χόρτα παντού, πινακίδες παντού, ρέματα μπαζωμένα, φρεάτια βουλωμένα. Δεν ξέραμε από πού να ξεκινήσουμε. Βάλαμε ένα πλάνο, ένα πρόγραμμα και νομίζω ότι τα καταφέραμε αρκετά…»

Στη συνέχεια και απαντώντας σε ερωτήματα του Βασίλη Ιωάννου, σχετικά με την φετινή τουριστική κίνηση και το μέλλον της Πάργας ως τουριστικού προορισμού σημείωσε:

«Η Πάργα φέτος “ έσωσε την παρτίδα “, κι αυτό γιατί δούλεψε με τον εσωτερικό τουρισμό, τον οδικό τουρισμό. Χρόνια τώρα δούλευε μόνο με τις πτήσεις από το εξωτερικό και τους tour operators.Αυτό έχει ήδη δημιουργήσει έναν προβληματισμό στην κοινωνία της Πάργας και σε όσους ασχολούνται με τον τουρισμό. Μήπως είναι καιρός πλέον να ασχοληθούμε με τον ποιοτικό τουρισμό και την επιλεκτική τουριστική αγορά…

Εμείς έχουμε ένα όραμα για το δήμο Πάργας..Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό τουριστικό προορισμό.»


Ακολούθησε διάλογος με τον αντιδήμαρχο για το κακό οδικό δίκτυο, για τα Κέντρα Υγείας που είναι υποστελεχωμένα, αλλά και για διάφορα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος, τονίζοντας με έμφαση ότι με διαδημοτική συνεργασία και τη στήριξη της Περιφέρειας και του κεντρικού κράτους, αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Στη συζήτηση κλήθηκε να παρέμβει, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, και ο Δήμαρχος Πάργας τον κ. Νίκος Ζαχαριάς, ο οποίος κα απάντησε σε ερωτήσεις που έθεσε ο Βασίλης Ιωάννου, αρχίζοντας από τις αιτίες που διεκόπη η συνεργασία της δημοτικής αρχής με την παράταξη “ Νέα Δύναμη” με επικεφαλής τον Φώτιο Νάκια.

Ο κ. Ζαχαριάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

«Από την αρχή της θητείας είχα δημόσια τοποθετηθεί , λέγοντας ότι όλες τις παρατάξεις δεν τις βλέπουμε ως αντιπολιτευόμενες, αλλά ως συνεργάτες για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος. Γι’ αυτό δε χωράνε μεμψιμοιρίες και αντιπαραθέσεις, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο …»

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην πλέον αντιδήμαρχο κ. Σιδέρη για τις υπηρεσίες που προσέφερε και την άψογη συνεργασία και συμπλήρωσε ότι:

«Είμαστε αποφασισμένοι , χωρίς πλέον δεσμεύσεις, να εφαρμόσουμε τη δικιά μας στρατηγική, τη δικιά μας πολιτική. Θα δώσουμε καθαρά το στίγμα της παράταξής μας..»

Στη συνέχεια ο κ. Ζαχαριάς είχε την ευκαιρία μέσα από τις ε ρωτήσεις που του υπέβαλε ο Βασίλης Ιωάννου, να ενημερώσει τους δημότες και τη σχολική κοινότητα για τις επισκευές στα σχολικά κτίρια, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία να μεταφέρει υπηρεσίες του δήμου, στο κτίριο που στεγαζόταν η ΔΟΥ Καναλακίου, εξοικονομώντας το ποσό των 30..000 € ετησίως, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και για την πρόθεση του δήμου να αξιοποιήσει το χώρο των πρώην κατασκηνώσεων στη Λούτσα.



Ακολουθεί ολόκληρη η συζήτησης που είχε ο Βασίλης Ιωάννου με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο του δήμου Πάργας.



 

Ο Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Πάργας στην εκπομπή του Βασίλη Ιωάννου «ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 10» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 06, 2020 Rating: 5 Νίκος Ζαχαριάς: « Ως παράταξη πλέον θα εφαρμόσουμε τη δικιά μας στρατηγική, τη δικιά μας πολιτική…» Βασίλης Γκίζας: « Είναι εμφανής από τον...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: