728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η κραυγή των ζώων

Άνετα μάλιστα. Διεκδικεί την κορυφή. Πόσες φορές άραγε έχουμε γράψει κ φωνάξει για τις κακοποιήσεις ζώων στην ευρύτερη περιοχή του Τουριστικό-αγροτικού Δήμου μας? Πολλές!



Συναγωνίζεται η Πάργα την Κρήτη στις κακοποιήσεις ζώων? Ναι !

Άνετα μάλιστα. Διεκδικεί την κορυφή.
Πόσες φορές άραγε έχουμε γράψει κ φωνάξει για τις κακοποιήσεις ζώων στην ευρύτερη περιοχή του Τουριστικό-αγροτικού Δήμου μας? Πολλές!
Εκτός από λίγους εθελοντές που θεωρούνται κ περίεργοι απ τους άλλους, του στυλ: “Εδώ πεινάνε άνθρωποι”, “ο Κορονοϊός”, “έλα μωρέ τώρα με τα αδέσποτα θα ασχολούμαστε!”, “τα σκουπίδια” !! “Οι πρόσφυγες που θα 《αλλοιώσουν 》 την χώρα μας…” κλπ . Κανείς μα κανείς δεν δίνει σημασία.
Πόσο πίσω είμαστε ως κοινωνία, πόσο άρρωστα στοιχεία στον ψυχισμό μας υπάρχουν για να βασανίσουμε ένα ζώο? Πως στο 2020 υπάρχουν σκατ-άνθρωποι που χρησιμοποιούν ότι δηλητήριο υπάρχει στην αποθήκη τους για να εξαφανίσουν τα 《Ενοχλητικά 》για αυτούς ζώα? Είναι δυνατόν συνάνθρωποί μου να ζούμε σε αυτό τον Μεσαίωνα? Ο απών Δήμος της περιοχής τι κάνει? Πως ενημερώνει τον πολίτη, ή προβαίνει σε στειρώσεις μείωσης του υπερπληθυσμού αδέσποτων? Έτσι ώστε να μην ερεθίζονται οι ψυχιατρικά ασταθείς σκατ-άνθρωποι που προβαίνουν σε πράξεις βίαιες? Γνωρίζουν οι αρχές του τόπου που τόσο κόπτονται κ ορθώς για την τουριστική προβολή της περιοχής, ότι η 《λάσπη 》από την κακομεταχείριση ζώων, αλλά κ της γενικής αδιαφορίας δεν ξεπλένεται? Οι άνθρωποι που αγαπάμε τα ζώα χορτάσαμε λόγια κ τα ζώα ΔΥΣΤΥΧΩΣ 《χόρτασαν》φόλες..

ΥΓ. Πρέπει κάποτε να αναρωτηθούμε γιατί η Ελληνική επαρχία έχει τόσο συσσωρευμένο μίσος για τα ζώα.


Καταλαβαίνω ότι μερικοί ενοχλούνται, ή δεν τα αγαπάνε.Δεν δέχομαι όμως την δηλητηρίαση κ γενικώς την κακοποίηση. Και επειδή ακούω πολλούς επαγγελματίες να θυμώνουν που τα αδέσποτα λερώνουν ή κυκλοφορούν στις επιχειρήσεις τους κ αφού οι αρχές δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν, ας γίνει ένα κοινό ταμείο από αυτούς κ να στειρωθούν ζώα να γίνουν υιοθεσίες να περιοριστεί ο πληθυσμός .Καλή η γκρίνια κ οι αοριστίες περί φιλοζωικής, ενώ ο ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Αλλά οι δράση για το κοινό καλό είναι το μόνο που πρέπει να μας απασχολεί… ** Η γατούλα της φωτογραφίας είναι πριν αλλά κ μετά την δράση των εγκληματιών…

Γεραλέξης Γεώργιος Δημόκριτος.




Η κραυγή των ζώων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2020 Rating: 5 Συναγωνίζεται η Πάργα την Κρήτη στις κακοποιήσεις ζώων? Ναι ! Άνετα μάλιστα. Διεκδικεί την κορυφή. Πόσες φορές άραγε έχουμε γράψει κ φωνάξε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: