728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αγιασμός στην ομάδα του Απόλλωνα Πάργας (video)

 



Η Επίσημη Ανακοίνωση της ομάδας για τον Αγιασμό

Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο "σπίτι"μας,στο δημοτικό στάδιο Πάργας,αγιασμός για την ομάδα μας,σε μια πολύ όμορφη τελετή υπό του Πατρός Γεωργίου,στην οποία παρέστη σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα,τα μέλη της νέας διοίκησης,εκπρόσωποι του κληροδοτήματος,η ακαδημία μας και γονείς των μικρών εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών.Φυσικά κλήθηκε και η δημοτική αρχή η οποία όμως δεν έστειλε αντιπροσώπους.

Για πρώτη φορά ο αγιασμός ήταν κοινός για την αντρική ομάδα και τις ακαδημίες μας,δινοντας μια ιδιαίτερη γεύση στην εκδήλωση και χαροποιώντας όλους τους παρευρισκόμενους.

Ως αξιοσημείωτο,οφείλουμε να επισημάνουμε την αναβίωση των παιδικών μας τμημάτων,τη σωστή και ομαλή τους λειτουργία,το πλήθος των μελών τους και το χαμόγελο των παιδιών,που οφείλεται απόλυτα στις ενέργειες,τη διάθεση και το μεράκι του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ,Σάκη Μηλιώνη ο οποίος στην κυριολεξία και κάτω από τις γνωστές αντίξοες συνθήκες,αναβίωσε απο τις στάχτες τους τα τμήματα υποδομής μας.

Η ομάδα του οφείλει πολλά,αν και ο ίδιος ποτέ δε ζήτησε την αναγνώριση.Μετά τη λειτουργία και τις τυπικές καθιερωμένες ευχές,ακολούθησε προπόνηση της ομάδας μετα από καιρό στο σπίτι μας,κάτι που μας έκανε να νιώσουμε συγκίνηση και νοσταλγία.

Το ευχάριστο και εορταστικό κλίμα έκλεισε με την παράθεση γεύματος από τη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές,σημαντικό για την αποφόρτιση ενόψει της απαιτητικής και δύσκολης συνέχειας.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ξανά το κληροδότημα,αρωγό και στήριγμά μας σε κάθε μας βήμα.

Η ομάδα μας εύχεται σε όλα τα σωματεία μια δημιουργική χρονιά,υγεία και προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι.

Αγιασμός στην ομάδα του Απόλλωνα Πάργας (video) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2020 Rating: 5   Η Επίσημη Ανακοίνωση της ομάδας για τον Αγιασμό Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο "σπίτι"μας,στο δημοτικό στάδιο Πάργα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: