728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απόλλων Πάργας:Οι εγγραφές των νέων μελών της ακαδημίας μας συνεχίζονται.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ σας ενημερώνει πως οι εγγραφές των νέων μελών της ακαδημίας μας συνεχίζονται.Γνωστοποιούμε στο κοινό πως το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.30-18.00 ,θα βρίσκεται στο γήπεδο ο υπεύθυνος ακαδημιών και ΑΡΧΗΓΟΣ μας Σάκης Μηλιώνης,ώστε οι εγγραφές να συνεχιστούν και να μιλήσει από κοντά με τους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών.



Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ σας ενημερώνει πως οι εγγραφές των νέων μελών της ακαδημίας μας συνεχίζονται.Γνωστοποιούμε στο κοινό πως το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.30-18.00 ,θα βρίσκεται στο γήπεδο ο υπεύθυνος ακαδημιών και ΑΡΧΗΓΟΣ μας Σάκης Μηλιώνης,ώστε οι εγγραφές να συνεχιστούν και να μιλήσει από κοντά με τους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών.

Το Σάββατο λοιπόν στις 16.30,περιμένουμε από ολους να ανταποκριθούν στο καλεσμά μας,τιμώντας τον ΑΡΧΗΓΟ και την προσπάθεια που κάνει η νέα διοίκηση.

Σε αντίθετη περίπτωση το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι:6941508507.

Περιμένουμε με χαρά του μελλοντικούς πρωταγωνιστές μας.
Απόλλων Πάργας:Οι εγγραφές των νέων μελών της ακαδημίας μας συνεχίζονται. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2020 Rating: 5 Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ σας ενημερώνει πως οι εγγραφές των νέων μελών της ακαδημίας μας συνεχίζονται.Γνωστοποιούμε στο κοινό πως το Σάββατ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: