728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

θέλουμε και εμείς γήπεδο για να παίζουμε ποδόσφαιρο μην μας το στερείται.

Είπαν ότι αφού η ομάδα μας ανέβηκε κατηγορία θα γίνει γήπεδο κ έγινε κράτησαν τον λόγο τους . Θυμάμαι να λέμε ωραία θα έχουμε γήπεδο κ δ θα χτυπάμε αλλά κάναμε λάθος τα γδαρσίματα κ οι μώλωπες παρέμεναν μετά απο κάθε προπόνηση κ καθε αγώνα. Τα χρόνια πέρναγαν αλλά δ παραπονιομασταν γιατί είχαμε γήπεδο κ μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπούσαμε περισσότερο να παίζουμε μπάλα κ ας χτυπάγαμε δ μας ένοιαζε.




Θυμάμαι πριν από χρόνια όταν η ομάδα μας κατάφερε κ ανέβηκε στην Δ εθνική ο πλαστικός χλοοτάπητας κ το φυσικό γρασίδι ήταν άγνωστα για εμάς τους παργινους που παίζαμε στον Απόλλωνα αν εξαιρέσεις το γήπεδο του καναλακίου που παίζαμε μια φορά τον χρόνο αντίπαλοι με τον αχέρων κ ήταν η μόνη φορά που φεύγαμε από το γήπεδο χωρίς γδαρσίματα και μώλωπες. 

Είπαν ότι αφού η ομάδα μας ανέβηκε κατηγορία θα γίνει γήπεδο κ έγινε κράτησαν τον λόγο τους . Θυμάμαι να λέμε ωραία θα έχουμε γήπεδο κ δ θα χτυπάμε αλλά κάναμε λάθος τα γδαρσίματα κ οι μώλωπες παρέμεναν μετά απο κάθε προπόνηση κ κάθε αγώνα. Τα χρόνια πέρναγαν αλλά δ παραπονιόμασταν γιατί είχαμε γήπεδο κ μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που αγαπούσαμε περισσότερο να παίζουμε μπάλα κ ας χτυπάγαμε δ μας ένοιαζε.

 Τώρα το γήπεδο είναι κλειστό τόσα χρόνια κ η διαδικασία για αντικατάσταση του χλοοτάπητα πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Κύριε δήμαρχε κύριοι αντιδήμαρχοι κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι σας παρακαλούμε πολύ... 

Όπως εσάς σας αρέσει να πηγαίνετε για μπάνιο, για περπάτημα για τρέξιμο για ποδηλασία, στο γυμναστήριο κ.α και δέν σας το στερεί κάνεις έτσι θέλουμε κ εμείς γήπεδο για να παίζουμε ποδόσφαιρο μ μας το στερείται.
θέλουμε και εμείς γήπεδο για να παίζουμε ποδόσφαιρο μην μας το στερείται. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020 Rating: 5 Θυμάμαι πριν από χρόνια όταν η ομάδα μας κατάφερε κ ανέβηκε στην Δ εθνική ο πλαστικός χλοοτάπητας κ το φυσικό γρασίδι ήταν άγνωστα για εμάς ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: