728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σε εξέλιξη η φωτιά.. Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη.  Οι καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή ενώ η μυρωδιά του καμένου έχει φτάσει μέχρι το κέντρο της πόλης.


ΦΩΤΟ- Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας και Δήμου Ιωαννιτών έχουν κινητοποιηθεί μετά την φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Πεντέλης- Δροσιάς, πολύ κοντά στο Άσυλο Ανιάτων.

Η φωτιά είναι σε εξέλιξη.

Οι καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή ενώ η μυρωδιά του καμένου έχει φτάσει μέχρι το κέντρο της πόλης.




Η Πυροσβεστική επιχειρεί με επτά οχήματα, είκοσι πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα ενώ απογειώθηκε και το ελικόπτερο το οποίο κάνει ρίψεις νερού.



Υδροφόρες του Δήμου βρίσκονται σε σημεία της Περιφερειακής ώστε να συνδράμουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ άμεση ήταν η κινητοποίηση και της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου καθώς η φωτιά καίει πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές αλλά και στα δασύλλια της πόλης.





Σε εξέλιξη η φωτιά.. Μεγάλη κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 07, 2020 Rating: 5 ΦΩΤΟ- Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας και Δήμου Ιωαννιτών έχουν κινητοποιηθεί μετά την φωτιά ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: