728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήρε το εισιτήριο μέσα στο Νυδρί ο Απόλλων Πάργας

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Γκόλιας στο 18’ με κεφαλιά και ο Παππάς Δ. στο 40’ με σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.



Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 ο Απόλλων Πάργας, ο οποίος επικράτησε του Οδυσσέα Νυδριού στο γήπεδο Νυδριού με 0-2 στο πλαίσιο του Α Γύρου του Κυπέλλου.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν ο Γκόλιας στο 18’ με κεφαλιά και ο Παππάς Δ. στο 40’ με σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ ΑΘ.

Βοηθοί: ΚΕΦΗΣ Γ. – ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ(Βάννας): ΣΚΙΑΔΑΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΝΑΝΟΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΑΖΗΣ Ν., ΒΑΝΝΑΣ, ΓΑΖΗΣ Ι., ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΒΡΕΤΤΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Β., ΒΕΡΥΚΙΟΣ Α-Ν., ZACE, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σ., ΧΑΤΖΗΣ, ΘΕΙΑΚΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ,ΒΕΡΥΚΙΟΣ Μ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ(Βάσι): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΩΤΣΙΑΣ, ΣΑΙΝΤΙ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΜΑΡΚΟΣ, ΚΥΡΓΙΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ Δ., ΠΑΠΠΑΣ Σ., ΓΚΟΛΙΑΣ, ΒΑΣΙΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΥ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ, ΛΑΓΟΣ, ΖΕΡΗΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ Ε.






Πήρε το εισιτήριο μέσα στο Νυδρί ο Απόλλων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020 Rating: 5 Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πήρε σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 ο Απόλλων Πάργας, ο οποίος...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: