728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Τοποθετήθηκαν οστεοφυλάκια στο κοιμητήριο.

Ολοκληρώθηκε χθες η τοποθέτηση του οστεοφυλακίου στο κοιμητήριο της Πάργας, ένα έργο που εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια να μπει οργάνωση και τάξη (μετά τον καθαρισμό και τη τσιμεντόστρωση των διαδρόμων) σε ένα χώρο που φιλοξενεί τα αγαπημένα πρόσωπα και τις μνήμες μας και που αξίζει τη φροντίδα και το σεβασμό μας.



ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ.

Ολοκληρώθηκε χθες η τοποθέτηση του οστεοφυλακίου στο κοιμητήριο της Πάργας, ένα έργο που εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια να μπει οργάνωση και τάξη (μετά τον καθαρισμό και τη τσιμεντόστρωση των διαδρόμων) σε ένα χώρο που φιλοξενεί τα αγαπημένα πρόσωπα και τις μνήμες μας και που αξίζει τη φροντίδα και το σεβασμό μας.
Κάτι ανάλογο προγραμματίζεται και για το κοιμητήριο Καναλακιου.
Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και η βελτίωση της περίφραξης και της εισόδου του κοιμητηρίου Πάργας, έτσι ώστε να αλλάξει η μέχρι τώρα κακή εικόνα του.
Πάργα:Τοποθετήθηκαν οστεοφυλάκια στο κοιμητήριο. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 19, 2020 Rating: 5 ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ. Ολοκληρώθηκε χθες η τοποθέτηση του οστεοφυλακίου στο κοιμητήριο της Πάργας, ένα έργο που εντάσσεται στη συνολική π...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: