728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παρέμβαση τού Γενικού γραμματέα τού Απόλλωνα Πάργας.


Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Πάργας,απαλλαγμένος από κομματικές αγκυλώσεις όπως τις λένε κάποιοι,ιδεολογικές αντιλήψεις όπως τις λέω εγώ.



Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Πάργας,απαλλαγμένος από κομματικές αγκυλώσεις όπως τις λένε κάποιοι,ιδεολογικές αντιλήψεις όπως τις λέω εγώ. 

Η δική του προσωπικότητα,ο σοβαρότατος συνδυασμός του και η ελπίδα υλοποίησης του οράματος ενός Παργινού δημάρχου ,με έκαναν να στηρίξω εναν καλό φίλο ,εναν εξαίρετο συνάδελφο. 

Από μικρο παίδι υπηρετώ και το ιστορικό σωματείο της πόλης μας,ειτε ως οπαδός,είτε ως μέλος των ακαδημιών του,είτε ως διοικητικός παράγοντας,έχοντας περάσει από τέσσερα διοικητικά πόστα.Απέχω συνειδητά απο τις συζητήσεις για την ανακαίνιση του γηπέδου έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ενέργειες της τοπικής αρχης.

Πέρασαν όμως τόσοι μήνες,έγιναν τόσες συναντήσεις και η πλουσιώτερη κωμόπολη της ηπειρωτικής Ελλάδας,εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γήπεδο.Μάλιστα τη στιγμή που ο ερασιτεχνικός αθλητισμός ματώνει και μαζι ματώνουμε και μεις για να συνεχίσει να υφίσταται στην πόλη μας.Ολα αυτα όμως μόνοι μας.

Ο Απόλλων αποτελεί και αυτός ιστορία του τόπου και αθλητισμός σημαίνει δύο πράγματα.Σημαίνει ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ και επίσης δημιουργική δραστηριότητα για τη νεολαία.Οσο δεν υφίσταται γήπεδο,και καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι στην άσφαλτο,εύλογα θα μπορούσαμε να υποθέσουμε οτι η τοπική αρχή ,δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον πολιτισμο,ούτε για τη νεολαία,που αποτελεί τη διττή σημασία του αθλητισμου.Ούτε για την τοπική ιστορία.

Η προηγούμενη δημοτικη αρχή καταψηφίστηκε ΚΑΙ για αυτο το λόγο.Στο γηπεδικό ζήτημα θεωρήθηκε αδιάφορη,ανίκανη και οτι ενέπαιζε την κοινωνία.Κύριοι ,σας εκτιμώ αφάνταστα για να πιστέψω οτι και σεις θέλετε να κατηγορηθείτε για αδιαφορία,εμπαιγμό και ανικανότητα.Ρωτώ ευθέως αν μπαίνετε στον κόπο να με διαβάσετε.

Είστε αδιάφοροι,ανίκανοι,η μας εμπαίζετε;Εχετε δει τα έργα αθλητικής υποδομής στη Φιλιππιάδα ,στο θεσπρωτικό,στη Βόνιτσα και τα χωριά της Πρέβεζας;Ενας τόσο πλούσιος δήμος,με εκταμιευμένα τα χρήματα που απαιτούνται για το έργο γιατι αδρανει και δειχνει να αδιαφορεί για τον πολιτισμό και τη νεολαία;Κύριοι,πλέον δε θα ξαναζητιανέψουμε το αυτονόητο.

Ο διάλογος δυστυχώς δεν οδηγησε πουθενά εδώ και χρόνια.Ο διάλογος θα δώσει τη θέση του σε ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Η αδράνεια ,η αδιαφορία ,η ανικανότητα,που δεν έχετε,αλλα κάνετε τα πάντα για να δείξετε οτι έχετε,θα γίνουν πανελλαδικώς γνωστά.Αν δε φροντίσει το σωματείο μου γιαυτο,θα φροντισω εγώ ο ίδιος.Ποτέ στη ζωή μου δε φοβήθηκα να "σπάσω αυγά".Εξάλλου μιλάω ως απλός πολίτης και όχι ως εκπρόσωπος του σωματείου μου.

Για να μη γίνουμε πανελλαδικώς ρεζίλι,γιατι όλα τα άλλα εξαντλήθηκαν,φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών όσων σας στηρίξαμε.

ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.μη μας εκθέτετε
Παρέμβαση τού Γενικού γραμματέα τού Απόλλωνα Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2020 Rating: 5 Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Πάργας,απαλλαγμένος από κομματικές αγκυλώσ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: