728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κοινοποιήθηκε, σε συνδημότη μας, η επιβολή προστίμου ύψους € 1.500.

Εχθές κοινοποιήθηκε, σε συνδημότη μας, η επιβολή προστίμου ύψους € 1.500,οο για σοβαρή και επαναλαμβανόμενη παράβαση του κανονισμού καθαριότητας ως προς την απόρριψη σκουπιδιών εκτός κάδων σε σημείο που απαγορεύεται και για την αυθαίρετη μετακίνηση κάδων του Δήμου.



ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΠΡΌΣΤΙΜΟ.

Kοινοποιήθηκε, σε συνδημότη μας, η επιβολή προστίμου ύψους € 1.500,οο για σοβαρή και επαναλαμβανόμενη παράβαση του κανονισμού καθαριότητας ως προς την απόρριψη σκουπιδιών εκτός κάδων σε σημείο που απαγορεύεται και για την αυθαίρετη μετακίνηση κάδων του Δήμου.

 Δεν είναι ευχάριστη διαδικασία για κανέναν αλλά είναι απαραίτητη για την προστασία του συνόλου από αυθαιρεσίες. Η επιβολή έγινε ύστερα από επώνυμη καταγγελία συνδημότη μας στο Δήμο και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις των αντιδημάρχων, ενέργεια που καθιστά υποχρεωτική την επιβολή του προστίμου από τον Δήμο.

Έχει πλέον ενεργοποιηθεί η διαδικασία προστίμων και όποιος παραβαίνει τον κανονισμό καθαριότητας θα αντιμετωπίζεται αναλόγως. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε ξανά αυτό το μέτρο αντιμετώπισης.

Ας προσπαθήσουμε όλοι να κρατήσουμε την Πάργα καθαρή, όχι από τον φόβο του προστίμου αλλά γιατί αγαπάμε τον τόπο μας.
Κοινοποιήθηκε, σε συνδημότη μας, η επιβολή προστίμου ύψους € 1.500. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2020 Rating: 5 ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΠΡΌΣΤΙΜΟ. Kοινοποιήθηκε, σε συνδημότη μας, η επιβολή προστίμου ύψους € 1.500,οο για σοβαρή και επαναλαμβανόμενη παράβαση του καν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: