728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δήμος Πάργας και η Περιφέρεια Ηπείρου συμφώνησαν για την αποτελεσματική λειτουργία του FILM OFFICE.

Ο Δήμος Πάργας και η Περιφέρεια Ηπείρου συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά για την ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία του FILM OFFICE στο κομμάτι που αφορά στο Δήμο μας.


Οι αντιδήμαρχοι Πάργας Βασίλης Γκίζας και Σπύρος Πιτσαρός, κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Μπραΐμη, παρεβρέθησαν στην εκδήλωση για τη δημιουργία και την λειτουργία Γραφείου Προώθησης, Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών παραγωγών (FILM OFFICE), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CIAK. Ο Δήμος Πάργας και η Περιφέρεια Ηπείρου συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά για την ουσιαστική και αποτελεσματική λειτουργία του FILM OFFICE στο κομμάτι που αφορά στο Δήμο μας. στο κομμάτι που αφορά στο Δήμο μας.
Ο Δήμος Πάργας και η Περιφέρεια Ηπείρου συμφώνησαν για την αποτελεσματική λειτουργία του FILM OFFICE. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2020 Rating: 5 Οι αντιδήμαρχοι Πάργας Βασίλης Γκίζας και Σπύρος Πιτσαρός, κατόπιν πρόσκλησης της Αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Μπραΐμη, παρεβρέθησαν στην εκ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: