728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέσσερις Γιαννιώτες στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων

Στο Βελιγράδι της Σερβίας θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων που είναι η δεύτερη για φέτος διεθνής διοργάνωση του αθλήματος.



Στο Βελιγράδι της Σερβίας θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων που είναι η δεύτερη για φέτος διεθνής διοργάνωση του αθλήματος.

Η Ελλάδα θα πάρει μέρος στο Πρωτάθλημα με ομάδα 14 αθλητών γεννηθέντων τα έτη 2002 – 04 και η Γιαννιώτικη Κωπηλασία θα έχει ενισχυμένη παρουσία σ’ αυτό, καθώς τέσσερις επίλεκτοι νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων έχουν συμπεριληφθεί στην εθνική μας αποστολή. Ο λόγος για τους Ιάσονα Εξάρχου, Παύλο Φαϊτά, Σπύρο Γεωργίου και Ανδρέα Καρέτσο, οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη της διάκρισης με την Τετράκωπο άνευ των Εφήβων. Με άλλα λόγια, ένα από τα συνολικά πέντε ελληνικά πληρώματα θα απαρτίζεται εξ’ ολοκλήρου από Γιαννιώτες κωπηλάτες!

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην έως τώρα αθλητική διαδρομή των τεσσάρων αθλητών του Ν.Ο.Ι., οι οποίοι έχουν βγει εκτός συνόρων της χώρας μας μόνο για να αγωνιστούν σε Βαλκανικό Πρωτάθλημα και είναι σαφές ότι θα αποτελέσει για όλους μία μοναδική αθλητική εμπειρία. Αν μάλιστα η συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων συνοδευτεί από μετάλλιο, θα είναι και η σημαντικότερη μέχρι σήμερα επιτυχία για τα τέσσερα Γιαννιωτόπουλα, που ανήκουν σε μία νέα και πολύ ελπιδοφόρα γενιά του αθλήματος.

Η εθνική αποστολή αναχωρεί σήμερα για το Βελιγράδι. Το Πανευρωπαϊκό Εφήβων θα είναι διήμερης διάρκειας και θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη λίμνη Σάβα της Σερβικής πρωτεύουσας με τη συμμετοχή ομάδων από 27 χώρες και 430 αθλητών περίπου.



Τέσσερις Γιαννιώτες στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2020 Rating: 5 Στο Βελιγράδι της Σερβίας θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων που είναι η δεύτερη για...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: