728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άφαντος ο δράστης, σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας

Άφαντος παραμένει ο δράστης ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδελφό του και έναν φίλο και συγχωριανό του.



Άφαντος παραμένει ο δράστης ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδελφό του και έναν φίλο και συγχωριανό του.

Στην Μυρσίνη Πρέβεζας όπου έγινε η ένοπλη επίθεση, αστυνομικές δυνάμεις έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί ίχνη του 48χρονου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν ο δράστης μετά την επίθεση έφυγε πεζός από το σημείο ενώ από την έρευνα της αστυνομίας δεν προκύπτει ότι έκανε χρήση οχήματος.

Έτσι εκτιμάται ότι κρύβεται στην ευρύτερη περιοχή την οποία άλλωστε γνωρίζει καλά.

Η επιχείρηση αναζήτησης είναι σε εξέλιξη και λαμβάνουν μέρος ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Ο αδελφός του δράστη φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 40χρονος φίλος του, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι.




Άφαντος ο δράστης, σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020 Rating: 5 Άφαντος παραμένει ο δράστης ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου πυροβόλησε και τραυμάτισε τον αδελφό του και έναν φίλο και συγχωριανό του. Στη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: