728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα:Όταν υπάρχει ομαδικότητα γίνονται ωραία πράγματα.

μαζευτήκαμε και εγκαταστήσαμε φιλέ για γήπεδο beach voley, στην παραλία του Βάλτου.



Σήμερα το πρωί στις 6, ομάδα παργινόπουλων αποτελούμενη από τους: Giorgos Spanos, Giorgos Geralexis, Dominik Batsios, Blerion Goga, και εμού, μαζευτήκαμε και εγκαταστήσαμε φιλέ για γήπεδο beach voley, στην παραλία του Βάλτου.

Αυτό δε θα ήταν εφικτό χωρίς τη συνδρομή υλικοτεχνικά του Alkis Klotsonis και του αδελφού του. Επίσης η αγορά του φιλέ και των πασσάλων έγινε με κονδύλι του Δήμου Πάργας και ευχαριστούμε ειδικά τον Spiros Pitsaros για τη στήριξη του όλου εγχειρήματος.

Τέλος, η πράξη αυτή προέκυψε απο την αγάπη μας για τα ομαδικά σπορ και προτείνει μια διαφορετική φυσιογνωμία από την κλασική τύπου παραλίες γεμάτες ξαπλώστρες και τίποτε άλλο. Πλέον όποιος έχει μπάλα και διάθεση, με σεβασμό στην εγκατάσταση πάντα, είναι ελεύθερος να απολαύσει παιχνίδι. 


Και εις άλλα με υγεία!!
Πάργα:Όταν υπάρχει ομαδικότητα γίνονται ωραία πράγματα. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2020 Rating: 5 Σήμερα το πρωί στις 6, ομάδα παργινόπουλων αποτελούμενη από τους: Giorgos Spanos, Giorgos Geralexis, Dominik Batsios, Blerion Goga,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: