728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κλείνουν οι δομές στα ξενοδοχεία

Τέλος στη λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων ως δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών βάζει το Υπουργείο Μετανάστευσης.


Τέλος στη λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων ως δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών βάζει το Υπουργείο Μετανάστευσης.

Ήδη έκλεισαν έξι τέτοιες δομές στα Γρεβενά και μία στη Φλώρινα ενώ είχε προηγηθεί το κλείσιμο της ξενοδοχειακής δομής φιλοξενίας στην Αργολίδα.

Συνολικά οι ξενοδοχειακές δομές φιλοξενίας ανέρχονταν σε 67 και μετά το κλείσιμο των επτά δομών σε Γρεβενά και Φλώρινα, καθώς και της δομής στην Αργολίδα που έκλεισε πρόσφατα, μειώθηκαν σε 59. Ο σχεδιασμός του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προβλέπει το κλείσιμο και των υπόλοιπων 59 ξενοδοχειακών δομών φιλοξενίας μεταναστών μέχρι το τέλος του έτους.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, επισημαίνει σε δήλωσή του ότι «προχωρούμε σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, ο οποίος προβλέπει το κλείσιμο και των υπόλοιπων 59 ξενοδοχειακών δομών φιλοξενίας στην ηπειρωτική Ελλάδα μέσα στο 2020. Στόχος μας η ουσιαστική αποσυμφόρηση και των νησιών του Βορείου Αιγαίου αλλά και της ηπειρωτικής Ελλάδας».




Κλείνουν οι δομές στα ξενοδοχεία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Αυγούστου 14, 2020 Rating: 5 Τέλος στη λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων ως δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών βάζει το Υπουργείο Μετανάστευσης. Ήδη έκλεισαν έξ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: