728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δραματική έκκληση του Περιφερειάρχη

Έκκληση προς όλους και ειδικά τους νέους απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου μετά την επιβεβαίωση τεσσάρων θετικών κρουσμάτων στην περιοχή.


Έκκληση προς όλους και ειδικά τους νέους απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου μετά την επιβεβαίωση τεσσάρων θετικών κρουσμάτων στην περιοχή.

Όπως επισημαίνει οι εξελίξεις δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό και ζητά από όλους να είναι προσεκτικοί.

Ειδικά από τους νέους επισημαίνοντας ότι «όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να κρατήσουμε ασφαλή την Ήπειρο».

Στην ανάρτηση που έκανε ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης αναφέρει: «Η κατάσταση δυστυχώς είναι σοβαρή. Στην περιοχή έχουμε τέσσερα νέα κρούσματα. Είναι δυο ηλικιωμένοι, ένα άτομο από γειτονική χώρα κι ένα άτομο από την Βόρεια Ελλάδα που είχε έρθει για ολιγοήμερες διακοπές.

Οι εξελίξεις αυτές δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. Θερμή παράκληση, κρατάμε όλοι τις αποστάσεις, αποφεύγουμε τον συνωστισμό, αποφεύγουμε τους χώρους με πολυκοσμία, φοράμε μάσκες.

Απευθύνομαι στους νέους ζητώντας να είναι πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγουν μπαρ, κλαμπ, κέντρα διασκέδασης. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να κρατήσουμε ασφαλή την Ήπειρο».





Δραματική έκκληση του Περιφερειάρχη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 08, 2020 Rating: 5 Έκκληση προς όλους και ειδικά τους νέους απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου μετά την επιβεβαίωση τεσσάρων θετικών κρουσμάτων στην περιοχή...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: