728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Από το Εσπερινό ΓΕΛ Ιωαννίνων στο Πανεπιστήμιο!

Άνθρωποι που απέδειξαν ότι «δεν υπάρχει δεν μπορώ» και κατάφεραν με επιμονή να πετύχουν τους στόχους τους.


Ξεπερνά το 70% το ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους απόφοιτους του Εσπερινού ΓΕΛ Ιωαννίνων.

Άνθρωποι που απέδειξαν ότι «δεν υπάρχει δεν μπορώ» και κατάφεραν με επιμονή να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Ελένη Μ. 41 χρονών, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών και υπάλληλος σε κομμωτήριο, αποφάσισε πριν τρία χρόνια να γραφτεί στο Εσπερινό ΓΕΛ Ιωαννίνων και να κυνηγήσει το όνειρό της και σήμερα με δουλειά, επιμονή, χωρίς ούτε μια ώρα φροντιστήριο και προσήλωση στο στόχο της κατάφερε να περάσει την πόρτα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο Κώστας Σ. 56 χρονών διέκοψε τη φοίτησή του στα νεανικά του χρόνια στην Β’ Λυκείου για να εργαστεί. Πριν δυο χρόνια όταν οι δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες τον οδήγησαν στην ανεργία αποφάσισε να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο του και επέστρεψε στα θρανία. Σήμερα ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του ως φοιτητής στη σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η Ελένη και ο Κώστας είναι μόνο δυο από τους 19 μαθητές και μαθήτριες του Εσπερινού ΓΕΛ Ιωαννίνων που κατάφεραν να εισαχθούν σε Πανεπιστημιακές σχολές της επιθυμίας τους, όπως: Ιατρική, Ψυχολογία, Οικονομικών Επιστημών, Γεωπονία, ΤΕΦΑΑ, Πληροφορική, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Λογοθεραπείας κ.α.

Ο κάθε μαθητής/τρια στο Εσπερινό ΓΕΛ έχει την δική του ιστορία, όχι ίσως πάντα τόσο ρόδινη, αλλά ένα ξεχωριστό μάθημα ζωής. Και αυτό είναι που κάνει το Εσπερινό Λύκειο ένα σχολείο ξεχωριστό.

Ένα σχολείο που οι εκπαιδευτικοί του, έχουν διδαχθεί μαθήματα από τους μαθητές τους τόσα σχεδόν όσα έχουν διδάξει!

Το Εσπερινό Λύκειο, όπως όλα τα Εσπερινά σχολεία, ανοίγει πόρτες που πριν ήταν κλειστές, ζωντανεύει όνειρα που είχαν ξεθωριάσει και γεννά νέες ελπίδες και προοπτικές για τους μαθητές του σε όποια ηλικία και αν βρίσκονται.

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του Εσπερινού Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων αισθάνονται δικαιωμένοι και υπερήφανοι που προσφέρουν τις δυνάμεις τους σε ανήλικους και ενήλικες εργαζόμενους μαθητές/τριες για να υλοποιήσουν τους στόχους και τα οράματά τους και δεσμεύονται να συνεχίσουν να στηρίζουν τους μαθητές/τριες τους με κάθε τρόπο στις σημερινές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.





Από το Εσπερινό ΓΕΛ Ιωαννίνων στο Πανεπιστήμιο! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Αυγούστου 29, 2020 Rating: 5 Ξεπερνά το 70% το ποσοστό επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις για τους απόφοιτους του Εσπερινού ΓΕΛ Ιωαννίνων. Άνθρωποι που απέδειξαν ό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: