728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αναβρασμός στο Καναλλάκι – Απειλούν με κλείσιμο λογαριασμών και απόσυρση pos της ΕΤΕ

Αναβρασμός επικρατεί στο Καναλλάκι και όπως όλα δείχνουν «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», αναφορικά με το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που έπαυσε την λειτουργία του εδώ και τέσσερις περίπου μήνες.


Αναβρασμός επικρατεί στο Καναλλάκι και όπως όλα δείχνουν «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», αναφορικά με το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που έπαυσε την λειτουργία του εδώ και τέσσερις περίπου μήνες.

Να θυμίσουμε πως με τον σεισμό του Μαρτίου, το κτίριο που στεγάζονταν το υποκατάστημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές και κρίθηκε ακατάλληλο και επικίνδυνο.

Έκτοτε σταμάτησε τη λειτουργία του και η εξυπηρέτηση των πελατών της τράπεζας γίνονταν στο κατάστημα της Πάργας. Έτσι οι πολίτες ήταν αναγκασμένοι να διανύουν μια απόσταση 50 χιλιομέτρων για να εξυπηρετηθούν, με τις όποιες συνέπειες, οικονομικές, ταλαιπωρία κ.λπ..


Παρά τις συνεχείς οχλήσεις προς τη διοίκηση της τράπεζας, μέχρι σήμερα δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει λύση, επαναλειτουργώντας το υποκατάστημα στο Καναλλάκι, που εξυπηρετούσε μια μεγάλη περιοχή περί των 10.000 κατοίκων.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας, το θέμα τέθηκε προ ημερησίας από τον επικεφαλής της παράταξης «Νέα Δύναμη» Φώτη Νάκια, ο οποίος πρότεινε να ληφθούν μέτρα εάν δεν επαναλειτουργήσει το υποκατάστημα στο Καναλλάκι. Μάλιστα στην πρόταση του κ. Νάκια συντάχθηκαν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Έτσι αύριο Τρίτη, το θέμα έρχεται προς συζήτηση δια περιφοράς, σε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα κληθούν να αποφασίσουν για τα μέτρα που θα ληφθούν.

Η πρόταση που θα συζητηθεί αφορά στο εάν η διοίκηση της ΕΤΕ δεν δεσμευτεί ότι θα επαναλειτουργήσει το συντομότερο το υποκατάστημα στο Καναλλάκι, να κληθούν οι πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την τράπεζα, να επιστρέψουν οι επαγγελματίες τα pos και να μην γίνεται χρήση των χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας.





Αναβρασμός στο Καναλλάκι – Απειλούν με κλείσιμο λογαριασμών και απόσυρση pos της ΕΤΕ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Αυγούστου 03, 2020 Rating: 5 Αναβρασμός επικρατεί στο Καναλλάκι και όπως όλα δείχνουν «ο κόμπος έφτασε στο χτένι», αναφορικά με το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας π...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: