728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βήμα πολιτισμού στις παραλίες της Ηπείρου..

Βήμα εκσυγχρονισμού, βήμα πολιτισμού. Τέσσερις παραλίες, από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς της Ηπείρου απέκτησε όλες τις υποδομές και παρέχουν την δυνατότητα πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες.


Βήμα εκσυγχρονισμού, βήμα πολιτισμού. Τέσσερις παραλίες, από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς της Ηπείρου απέκτησε όλες τις υποδομές και παρέχουν την δυνατότητα πρόσβαση ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Τα έργα και οι υποδομές έγιναν στο Καραβοστάσι, την Αγία Παρασκευή, την Μέγα Άμμο και την Πλαταριά.

Το έργο ολοκλήρωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας μέσα από το πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα- Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Η παρέμβαση ύψους 213.000 ευρώ, θα αναδείξει την περιοχή τουριστικά σε μια κρίσιμη περίοδο αλλά και εξασφαλίζει την προσβασιμότητα χωρίς αποκλεισμούς όλων των κοινωνικών ομάδων στις παραλίες του Δήμου μας, που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατη.

Οι υποδομές πληρούν όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις και προδιαγραφές, ώστε οι επισκέπτες με κινητικά προβλήματα να μη συναντούν εμπόδια που σχετίζονται με τη χρήση τους, καθώς διαθέτουν ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ πλησίον των υποδομών, αποδυτήρια, ντουζ, χημικές τουαλέτες, χώρους σκίασης και ειδικό μηχάνημα αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Επίσης, λόγω της πανδημίας και προς αποφυγή θεμάτων διασποράς του COVID-19, ανατέθηκε σε εταιρεία ο καθημερινός καθαρισμός, η συντήρηση και η απολύμανση των υποδομών, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες με ασφάλεια να κάνουν χρήση αυτών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και την ασφαλή πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν όλη την εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Κυριακή. Το μηχάνημα της αυτόνομης πρόσβασης θα είναι διαθέσιμο προς χρήση από τα άτομα που το χρειάζονται τις ίδιες ημέρες και από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα εφόσον φυσικά το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες.









πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Βήμα πολιτισμού στις παραλίες της Ηπείρου.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2020 Rating: 5 Βήμα εκσυγχρονισμού, βήμα πολιτισμού. Τέσσερις παραλίες, από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς της Ηπείρου απέκτησε όλες τις υποδομές και πα...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: