728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα φρουτάκια τους έστειλαν στον Εισαγγελέα

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας θαμώνας – παίκτης, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.


Εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια μέσω παρένθετου προσώπου.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και ένας θαμώνας – παίκτης, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο, όπου διαπιστώθηκε η εγκατάσταση (9) ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ σε έναν από αυτούς εμφανιζόταν τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», με μονάδες πονταρίσματος, στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης ο ανωτέρω συλληφθείς.

Επίσης, όπως προέκυψε, το τυχερό παίγνιο στο οποίο συμμετείχε ο ανωτέρω παίκτης διεξάγονταν μέσω ιστοσελίδας, όπου η πρόσβαση και κατάθεση-ανάληψη χρηματικών ποσών πραγματοποιούνταν μέσω λογαριασμού που τηρούνταν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος ενεργούσε ως παρένθετο πρόσωπο.

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στερούνταν άδειας διεξαγωγής τυχερών παιγνίων και κατάλληλης πιστοποίησης από αρμόδια αρχή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ,

• κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή,

• κεντρική μονάδα (server),

• (14) κάρτες μεταφοράς χρηματικών ποσών, (16) αποδείξεις πληρωμής λογαριασμών και υπηρεσιών προπληρωμένων καρτών και σημειώσεις με ονόματα και αριθμούς.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.





Τα φρουτάκια τους έστειλαν στον Εισαγγελέα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 25, 2020 Rating: 5 Εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διεξάγονταν ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: