728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Ορειβατικός διαμαρτύρεται για τα αιολικά

Ο Ορειβατικός διαμαρτύρεται για τα αιολικά


Στο κέντρο των Ιωαννίνων με ταμπλό και φωτογραφικό υλικό μετέφερε την διαμαρτυρία του για τα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίες ενάντια στο Νόμο Χατζηδάκη και τα αιολικά πάρκα ειδικότερα.

Σε δηλώσεις που έκαναν ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου υποστήριξαν ότι οι συνέπειες από την κατασκευή αιολικών πάρκων θα είναι καταστροφικές και υπογράμμισαν την απόφασή τους να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις ευαισθητοποιώντας όλο και περισσότερους πολίτες.

«Θέλουν να μετατρέψουν τα βουνά σε λατομεία» ανέφεραν τονίζοντας ότι ο τελευταίος νόμος του Υπουργείου Περιβάλλοντος καταργεί κάθε καθεστώς προστασίας ανοίγοντας τον δρόμο για τεράστιες οικολογικές καταστροφές στα βουνά.





Ο Ορειβατικός διαμαρτύρεται για τα αιολικά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 18, 2020 Rating: 5 Στο κέντρο των Ιωαννίνων με ταμπλό και φωτογραφικό υλικό μετέφερε την διαμαρτυρία του για τα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες ο Ορει...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: