728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με 200 ευρώ η μεταφορά από τη μεθόριο…



Νωρίς το πρωί συνελήφθη στο 6ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κατηγορούμενος, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ακόμη αλλοδαποί, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδό τους στη χώρα.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε παραλάβει τους παράτυπους μετανάστες από άγνωστο σημείο της ελληνοαλβανικής μεθορίου με σκοπό να τους προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας, έναντι του χρηματικού ανταλλάγματος 200 ευρώ που κατέβαλε ο καθένας.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος δύο εκ των παράτυπων μεταναστών εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ και 6.680 αλβανικά λεκ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.





Με 200 ευρώ η μεταφορά από τη μεθόριο… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 13, 2020 Rating: 5 Νωρίς το πρωί συνελήφθη στο 6ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: