728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Γερμανία και Βέλγιο ανοίγουν τα σύνορα




Από τις 15 Ιουνίου η Γερμανία αλλά και το Βέλγιο ανοίγουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα όπως και με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η εξέλιξη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον τουρισμό της χώρας. Για την Ήπειρο έχει την αξία της καθώς τόσο στη Γερμανία όσο και στο Βέλγιο ζει μεγάλος αριθμός αποδήμων ο οποίος μπορεί πλέον να προγραμματίσει τις διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στη Γερμανία οι ταξιδιωτικές οδηγίες που θα ισχύουν από τις 15 Ιουνίου θα επικαιροποιούνται συνεχώς με ακριβή στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί εντός μιας χώρας, κυρίως για θέματα που αφορούν τον κορωνοϊό: μέτρα υγιεινής, μέτρα προστασίας σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Η Ελλάδα για τους Ευρωπαίους παραμένει ένας ασφαλής προορισμός καθώς αντιμετώπισε την πανδημία πιο αποτελεσματικά και από τις πλέον προηγμένες χώρες.





Γερμανία και Βέλγιο ανοίγουν τα σύνορα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020 Rating: 5 Από τις 15 Ιουνίου η Γερμανία αλλά και το Βέλγιο ανοίγουν τα σύνορά τους με την Ελλάδα όπως και με άλλες χώρες της Ευρώπης. Η εξέλιξη είν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: