728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σοκ στο Μέτσοβο για τον χαμό του οδηγού στην Πειραιώς




Σοκ έχει προκαλέσει στο Μέτσοβο η τραγωδία που σημειώθηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, όταν ο οδηγός φορτηγού υπέστη έμφραγμα με αποτέλεσμα να καταλήξει στην πρόσοψη καταστήματος. Ο άνδρας ηλικίας 60 ετών περίπου είναι από το Μέτσοβο, διέμενε μόνιμα στην περιοχή ενώ στο παρελθόν είχε υπηρετήσει και τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Το ταξίδι στην Αθήνα είχε γίνει για επαγγελματικούς λόγους και έμελλε να είναι το τελευταίο. Η κηδεία του θα γίνει στο Μέτσοβο σε χρόνο που ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο πέρασε στο αντίθεο ρεύμα και έπεσε πάνω στη βιτρίνα του καταστήματος, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.

Από το τραγικό περιστατικό ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός διερχόμενου πολίτη. Ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο πλησιέστερο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.






Σοκ στο Μέτσοβο για τον χαμό του οδηγού στην Πειραιώς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020 Rating: 5 Σοκ έχει προκαλέσει στο Μέτσοβο η τραγωδία που σημειώθηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, όταν ο οδηγός φορτηγού υπέστη έμφραγμα με αποτέλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: