728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ιχνηλάτηση στην Πρέβεζα μετά το θετικό κρούσμα… Στρ. Ιωάννου: Παίρνουμε όλα τα μέτρα




Η διαδικασία της ιχνηλάτησης ξεκίνησε ήδη στην Πρέβεζα μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Ο 56χρονος είχε παρουσιάσει πυρετό την 1η Ιουνίου, χωρίς όμως να έχει άλλα συμπτώματα. Την επόμενη ημέρα ο πυρετός υποχώρησε και έτσι την Παρασκευή ταξίδεψε στην Κοζάνη όπου ζει ο πατέρας του. Φτάνοντας εκεί ανέβασε εκ νέου πυρετό με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στο Νοσοκομείο. Το τεστ βγήκε θετικό στον ιό και του δόθηκε η εντολή να μείνει κατ’ οίκον. Την Κυριακή υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις και παράλληλα κινητοποιήθηκε η Περιφέρεια Ηπείρου ώστε να κάνει την ιχνηλάτηση.

Ο 56χρονος εργάζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου με τον οποίο επικοινώνησε το Epiruspost τόνισε ότι ήδη είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση, ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες δειγματοληψίες μεταξύ του προσωπικού και των συναδέλφων του.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν και τις οδηγίες που θα δοθούν θα ληφθούν επιπλέον μέτρα.

Παράλληλα θα γίνει απολύμανση στους χώρους της Περιφερειακής Ενότητας.

«Όπως τονίζω συνεχώς τις τελευταίες ημέρες ο κίνδυνος δεν πέρασε. Ο κίνδυνος είναι εδώ. Οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα απαραίτητα μέτρα, τις αποστάσεις, να φοράμε μάσκες και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας. Δεν επιτρέπεται μετά από τόση θυσία που κάνουμε να φερόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα», υπογράμμισε ο κ. Ιωάννου.

Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες και όσο βαίνουμε προς το καλοκαίρι τόσο τα μέτρα χαλαρώνουν. Αυτό από μόνο του μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες για την εξέλιξη της πανδημίας όταν μάλιστα διαπιστώνουμε ότι χώρες που προχώρησαν σε άρση των μέτρων καταγράφουν αύξηση των κρουσμάτων.

«Εάν θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε την μάχη με την πανδημία και παράλληλα να κερδίσουμε το καλοκαίρι θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί», κατέληξε ο κ. Ιωάννου.





Ιχνηλάτηση στην Πρέβεζα μετά το θετικό κρούσμα… Στρ. Ιωάννου: Παίρνουμε όλα τα μέτρα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 07, 2020 Rating: 5 Η διαδικασία της ιχνηλάτησης ξεκίνησε ήδη στην Πρέβεζα μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού. Ο 56χρονος είχε παρουσιάσει πυρετό την 1η Ιουνίο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: