728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ευθύμιος Παππάς :«Όλα θα εξαρτηθούν από τις πτήσεις από το εξωτερικό, αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά»



Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες της Πάργας στην Ήπειρο, βρίσκονται σε στάση αναμονής και περιμένουν την έναρξη των τσάρτερ από το εξωτερικό προς το αεροδρόμιο στο Άκτιο, πτήσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 15 Ιουλίου και έπειτα.

«Όλα θα εξαρτηθούν από τις πτήσεις από το εξωτερικό, αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά» αναφέρει στο ethnos.gr ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Πάργας Ευθύμιος Παππάς προσθέτοντας ότι οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από 15 Ιουλίου, αρχής γενομένης από την Ολλανδία, τη Δανία, τη Γερμανία, Γαλλία ενώ οι πρώτες πτήσεις από Νορβηγία και Σουηδία θα ξεκινήσουν από 25 Αυγούστου. Ωστόσο, όλα είναι ρευστά, όπως εξηγεί, και τα παραπάνω δεδομένα, ενδεχομένως να αλλάξουν.

Όσο για την ελληνική αγορά, «έχουμε πολλά τηλεφωνήματα, για πληροφορίες από τους Έλληνες για τον Αύγουστο» ενημερώνει το ethnos.gr ο πρόεδρος των ξενοδόχων Πάργας.





Ευθύμιος Παππάς :«Όλα θα εξαρτηθούν από τις πτήσεις από το εξωτερικό, αν θα πραγματοποιηθούν κανονικά» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2020 Rating: 5 Από την πλευρά τους οι επιχειρηματίες της Πάργας στην Ήπειρο, βρίσκονται σε στάση αναμονής και περιμένουν την έναρξη των τσάρτερ από το ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: