728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μεταμεσονύχτια διάρρηξη στα Γιάννενα





Δύο συλλήψεις


Συνελήφθησαν, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο άτομα, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη των Ιωαννίνων, οι δύο άντρες διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και αλκοολούχα ποτά.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγο αργότερα στην πόλη των Ιωαννίνων τους δύο δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν.

Στην κατοχή τους καθώς και σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν γάντια και διαρρηκτικό εργαλείο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Μεταμεσονύχτια διάρρηξη στα Γιάννενα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 23, 2020 Rating: 5 Δύο συλλήψεις Συνελήφθησαν, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: