728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Της έκλεψε το κινητό στην παραλία




Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, το μεσημέρι σε παραλία της Θεσπρωτίας, ο κατηγορούμενος αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο λουόμενης.

Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, ενόψει της θερινής περιόδου, συμβουλεύει τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας πολύ απλά μέτρα προστασίας, κατά την διάρκεια παραμονής τους στις παραλίες :


Όταν βρίσκεστε στην παραλία, ως λουόμενοι, μην αφήνετε ποτέ εκτεθειμένα πάνω σε πετσέτες τα προσωπικά σας αντικείμενα (πορτοφόλι, γυαλιά ηλίου, κινητό, φωτογραφική μηχανή, κλειδιά, ενδύματα).
Όλα τα αντικείμενα σας να είναι σε σημείο, όπου μπορείτε να τα παρατηρείτε και τοποθετημένα μέσα σε τσάντα.
Να αποφεύγετε να σταθµεύετε το όχηµά σας σε ερηµικά µέρη.
Να κλειδώνετε πάντα τις πόρτες, να κλείνετε τα παράθυρα και να ενεργοποιείτε το σύστημα συναγερµού, εφόσον υπάρχει, όταν σταθµεύετε το αυτοκίνητο σας.
Μην αφήνετε προσωπικά αντικείµενα, όπως χρήµατα, πορτοφόλι, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά ηλίου, τσάντες και τιµαλφή µέσα στο αυτοκίνητο.
Να αφαιρείτε την πρόσοψη του ραδιοφώνου και κάθε τι πολύτιµο όταν βγαίνετε από το όχημά σας.
Μη φυλάσσετε ποτέ εφεδρικά κλειδιά του οχήματος μέσα σε αυτό, αλλά σε άλλο, ασφαλέστερο µέρος.






πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Της έκλεψε το κινητό στην παραλία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2020 Rating: 5 Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας ημεδαπός, σε βάρος του ο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: