728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συνεχίστηκαν οι έρευνες στην περιοχή της Βόνιτσας που βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά (φωτογραφίες)

Φωτο: MagicFocus


Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, σε συνεργασία με την ΛΕΚ Πρέβεζας, στην περιοχή όπου χθές βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά στην Παναγιά Βόνιτσας.

Υπενθυμίζεται ότιενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, απογευματινές ώρες χθες Δευτέρα 08/06, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, για τον εντοπισμό των ανθρώπινων οστών στην περιοχή που ερευνάται για την εξαφάνιση της 63χρονης.
Στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν επί της ακτογραμμής, σκελετό αποτελούμενο από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ σε απόσταση δέκα μέτρων επί του Αιγιαλού εντοπίστηκε κρανίο.


Φωτο: MagicFocus


Φωτο: MagicFocus


Σήμερα οι έρευνες στην θάλασσα συνεχίστηκαν από το Λιμενικό με την συνδρομή δυτών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας.

Τα επιπλέον ευρήματα που περισυνελέγησαν παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου να μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας ενώ αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστική εξέτασης για να διαπιστωθεί αν συνδέεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 63χρονης γυναίκας προ 10ημέρου περίπου.





Φωτο: MagicFocus

Φωτο: MagicFocus








πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Συνεχίστηκαν οι έρευνες στην περιοχή της Βόνιτσας που βρέθηκαν τα ανθρώπινα οστά (φωτογραφίες) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 09, 2020 Rating: 5 Φωτο: MagicFocus Συνεχίστηκαν και σήμερα οι έρευνες από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, σε συνεργασία με την ΛΕΚ Πρέβεζας, στην περιοχή όπου...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: