728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ομόφωνο όχι από το Μέτσοβο στις ανεμογεννήτριες



Ομόφωνο όχι στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στο Περιστέρι είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, μετά από μία εκτενή και ουσιαστική συζήτηση που έκανε.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του κορωνοιού ωστόσο στον εξωτερικό χώρο είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων για να μεταφέρουν το αίτημα «για ελεύθερα βουνά από αιολικά».

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ο οποίος ενημέρωσε διεξοδικά για το θέμα το οποίο την Παρασκευή αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στην ημερήσια διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε συνολικά στην κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην Ήπειρο και υποστήριξε αυτό που δημόσια έχει πει τις τελευταίες ημέρες, ότι τέτοιες δραστηριότητες δεν μπορούν να αναπτυχθούν παντού.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, ομόφωνα αποφάσισε να μην δεχθεί την εγκατάσταση τεσσάρων αιολικών πάρκων στο όρος Περιστέρι ενώ τις αντιρρήσεις του θα τις μεταφέρει και στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.




Ομόφωνο όχι από το Μέτσοβο στις ανεμογεννήτριες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2020 Rating: 5 Ομόφωνο όχι στην εγκατάσταση αιολικού πάρκου στο Περιστέρι είπε το Δημοτικό Συμβούλιο Μετσόβου, μετά από μία εκτενή και ουσιαστική συζήτη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: