728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αλεξίσφαιρα, θερμικές κάμερες και άλλος εξοπλισμός για την Αστυνομία της Ηπείρου




Ένα αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος της Κακαβιάς , θερμικές κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, αλεξίσφαιρα γιλέκα, κιάλια ημέρας, αντιβαλιστικά κράνη και ασυρμάτους για την ενίσχυση υπηρεσιών στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Ιωαννίνων, Άρτας και Θεσπρωτίας παρέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. Τον Υφυπουργό συνόδευε στα Γιάννινα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κωνσταντίνος Τσουβάλας και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ Νίκος Γερασιμίδης.

Στην παράδοση του υλικού παραβρέθηκαν η βουλευτής Μαρία Κεφάλα, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, ο Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος Κώστας Σκούμας και η ηγεσία της τοπικής αστυνομίας.

Το υλικό εξασφαλίστηκε από το ΚΕΜΕΑ, το οποίο υπάγεται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πρόκειται για υλικά πρώτης ανάγκης που θα ενισχύσουν κυρίως τις δυνάμεις που είναι επιφορτισμένες με την φύλαξη των συνόρων.



«Η προσφορά είναι σημαντική για την αστυνομία και τους αστυνομικούς. Πολύ περισσότερο για όσους βρίσκονται στα σύνορα», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου.

Ο αναπληρωτής Διευθυντής του ΚΕΜΕΑ Νίκος Γερασιμίδης σημείωσε ότι το Κέντρο ενίσχυσε πρόσφατα τις δυνάμεις που βρίσκονται στον Έβρο και θα το πράξει και σε άλλες περιοχές. «Είμαστε εδώ και στηρίζουμε το έργο της ελληνικής αστυνομίας» σημείωσε.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κώστας Τσουβάλας έκανε γνωστό ότι το αμέσως επόμενο διάστημα η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει στην μεγαλύτερη προμήθεια των τελευταίων ετών. Πρόκειται για το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα που υλοποιείται μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ήδη βρίσκεται στη φάση της συμβασιοποίησης με προμηθευτές και με την παραλαβή του νέου υλικού θα ενισχυθεί και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου.




Αλεξίσφαιρα, θερμικές κάμερες και άλλος εξοπλισμός για την Αστυνομία της Ηπείρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2020 Rating: 5 Ένα αυτοκίνητο τύπου ΒΑΝ για τις ανάγκες του Αστυνομικού Τμήματος της Κακαβιάς , θερμικές κάμερες τελευταίας τεχνολογίας, αλεξίσφαιρα γιλ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: