728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έντεκα υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ήπειρο




Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς το αλκοόλ αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και μάλιστα των θανατηφόρων.

Αυτό επισημαίνει για μία ακόμη φορά η Ελληνική Αστυνομία ωστόσο από τα στοιχεία προκύπτει πως αρκετοί είναι αυτοί που πρώτα καταναλώνουν αλκοόλ και μετά πιάνουν το τιμόνι.

Το τριήμερο από Παρασκευή 29 έως Κυριακή 31 Μαΐου, πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα 9.727 έλεγχοι (αλκοτέστ) και βεβαιώθηκαν 270 παραβάσεις.

Την πρωτιά στις παραβάσεις έχει Κρήτη ενώ η Ήπειρος βρίσκεται προς τις τελευταίες θέσεις μεταξύ όλων των Περιφερειών της χώρας καθώς βεβαιώθηκαν 11 συνολικά παραβάσεις.

Από την ανάλυση των στοιχείων προκύπτει ότι το (2,8%) των οδηγών που ελέγχθηκαν βρέθηκαν να οδηγούν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Επιπλέον, από τους 270 συνολικά παραβάτες, με ποσοστό μέθης άνω των 0,60 mgr/lt (πλημμεληματική παράβαση) οδηγούσαν (46) άτομα.

Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς, με στόχο την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας στη χώρα.






Έντεκα υπό την επήρεια αλκοόλ στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020 Rating: 5 Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς το αλκοόλ αποτελεί μια από τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: