728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΙΣΑ: Άμεση και αυστηρή εφαρμογή του νόμου για χορήγηση αντιβιοτικών μόνο με ιατρική συνταγή

Στόχος είναι «να προστατευθεί ο πολίτης και η δημόσια υγεία»






Την ικανοποίησή του για τη δικαίωση των αγώνων του σχετικά με τη χορήγηση αντιβιοτικών μόνο με ιατρική συνταγή εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ζητά την αυστηρή εφαρμογή του σχετικού νόμου χωρίς καμία καθυστέρηση.

Ο ΙΣΑ επισημαίνει μέσω ανακοίνωσής του ότι αποτελεί ένα πάγιο αίτημα, για το οποίο έχει κάνει τα τελευταία χρόνια πολλές παρεμβάσεις στις πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Υγείας και έχει ενημερώσει σχετικώς και τον εισαγγελέα, καθώς συσχετίζεται με τα υψηλά ποσοστά νοσοκομειακών λοιμώξεων στη χώρα μας. Πρόκειται, μάλιστα, όπως αναφέρει, για ένα από τα πρώτα θέματα που έθεσε στον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με την ανάληψη των καθηκόντων του.

«Ζητούμε την άμεση και αυστηρή εφαρμογή του σχετικού νόμου που απαγορεύει τη χορήγηση αντιβιοτικών χωρίς ιατρική συνταγή -όπως γίνεται σε όλες τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης- προκειμένου να προστατευθεί ο πολίτης και η δημόσια υγεία», τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιώργος Πατούλης.







πηγη:https://www.newsbeast.gr/
ΙΣΑ: Άμεση και αυστηρή εφαρμογή του νόμου για χορήγηση αντιβιοτικών μόνο με ιατρική συνταγή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 12, 2020 Rating: 5 Στόχος είναι «να προστατευθεί ο πολίτης και η δημόσια υγεία» Την ικανοποίησή του για τη δικαίωση των αγώνων του σχετικά με τη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: