728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακοίνωση του Ομίλου σχετικά με την δράση του για το έτος 2020.


Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάργας συνεδρίασε την Κυριακή 21 Ιουνίου κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Αχιλλέα Δημάκου, με θέμα τις προγραμματισμένες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του ομίλου για το έτος 2020 υπό την σκιά του covid - 19.
Αφού ακούστηκαν οι απόψεις των μελών του ΔΣ το σώμα
πήρε ομόφωνα την απόφαση να μην πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση (αθλητική, πολιτιστική κ.ο.κ) για το έτος 2020.Επιπροσθέτως μετά από καθαρή και ώριμη σκέψη, δεδομένης και της έλλειψης μόνιμων εγκαταστάσεων, αποφασίστηκε από κοινού να μην λειτουργήσει η διεξαγωγή κανενός αθλητικού τμήματος του Ομίλου, σεβόμενοι πάντα την σοβαρότητα της μάστιγας που διεισδύσει στην καθημερινότητα όλων μας. Ακόμη, για να λειτουργήσει με σεβασμό και σύννομα τη φετινή σεζόν ο Ναυτικός Όμιλος υπάρχει μια σειρά από εξαντλητικές διαδικασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν κι έτσι η απόφαση για τα παραπάνω φαντάζει δίκαιη και αξιοκρατική.
Αναμένουμε με μεγάλη προσμονή την άφιξη του νέου έτους και μαζί της να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος ώστε να επανεκκινήσουμε την δράση του Ναυτικού Ομίλου Πάργας σε όλους τους τομείς της.
Με εκτίμηση και σεβασμό,
Το Δ.Σ. του Ομίλου
Ανακοίνωση του Ομίλου σχετικά με την δράση του για το έτος 2020. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 22, 2020 Rating: 5 Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάργας συνεδρίασε την Κυριακή 21 Ιουνίου κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Αχιλλέα Δημάκου, με θέμα τις πρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: