728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κορωνοϊός: Αρνητικά 145 δείγματα στην Ήπειρο




Μετά τον συναγερμό που σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής όταν νεαρός από την Πρέβεζα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό η ηρεμία στην περιοχή φαίνεται να επιστρέφει. Κι αυτό καθώς τα 145 περίπου δείγματα που είχαν αναλυθεί μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ήταν στο σύνολό τους αρνητικά. Ο μεγάλος αριθμός περιλαμβάνει δείγματα που εξετάζονται στο πλαίσιο του προεγχειρητικού ελέγχου αλλά και πολλά που προέρχονται από επαφές του νεαρού κατά την προηγούμενη βδομάδα. Το γεγονός ότι δεν υπάρχει άλλο θετικό, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ομαλή πορεία της περιοχής προς το καλοκαίρι.

Ο νεαρός παραμένει σε καραντίνα, στο σπίτι του και τα συμπτώματα είναι ήπια. Το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Δευτέρας αναμένονται αποτελέσματα από μερικά ακόμη δείγματα που έχουν ληφθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Όλοι οι αρμόδιοι επισημαίνουν την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας. Η χαλάρωση μπορεί να έχει συνέπειες και επιπτώσεις την στιγμή μάλιστα που επιχειρείται το άνοιγμα της τουριστικής αγοράς και η τόνωση της οικονομίας.





Κορωνοϊός: Αρνητικά 145 δείγματα στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 14, 2020 Rating: 5 Μετά τον συναγερμό που σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής όταν νεαρός από την Πρέβεζα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό η ηρεμία στην περιοχή ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: