728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Forbes για την Πρέβεζα: Το Μονολίθι είναι η ασφαλέστερη παραλία στην Ευρώπη σύμφωνα με το “European Best Destinations”



Την Ελλάδα και ειδικότερα την Πρέβεζα χαρακτηρίζει ως ασφαλέστερο τουριστικό προορισμό για το καλοκαίρι του 2020 ο ταξιδιωτικός οργανισμός European Best Destinations.

Όπως δημοσιεύει το μεγαλύτερο οικονομικό site του κόσμου Forbes:

“Η Ελλάδα σύμφωνα με τον οργανισμό είναι μια από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί λιγότερο από το Coronavirus (έως και 50 φορές λιγότερο επηρεασμένη από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα). Η Ελλάδα έχει ήδη λάβει πολλά μέτρα ασφάλειας και υγείας για να εξασφαλίσει στους ταξιδιώτες ασφαλείς διακοπές. Για παράδειγμα, τα φίλτρα κλιματισμού αλλάζονται μετά από κάθε διαμονή και μια απόσταση 4 μέτρων είναι υποχρεωτική μεταξύ κάθε ομπρέλας παραλίας.

Γνωστή για την εξαιρετική της σχέση ποιότητας-τιμής, η Πρέβεζα είναι το αντίθετο St Tropez: οι χρεώσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφέ είναι προσιτές και αυτό το καλοκαίρι οι ξαπλώστρες είναι ακόμη δωρεάν (και καθαρίζονται μεταξύ κάθε ταξιδιώτη). Η Ελλάδα έχει επίσης μειώσει τους φόρους σε πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και πολλές υπηρεσίες για να σας κάνει να ξοδέψετε λιγότερα φέτος το καλοκαίρι» αναφέρει για την Πρέβεζα και το Μονολίθι.

H Παραλία Μονολίθι είναι η βασική παραλία της Πρέβεζας με μήκος 22 χλμ και 80 μετρά πλάτος. Είναι η μεγαλύτερη ακτή της Ευρώπης” τονίζει το Forbes!

Διαβάστε το άρθρο εδώ







Forbes για την Πρέβεζα: Το Μονολίθι είναι η ασφαλέστερη παραλία στην Ευρώπη σύμφωνα με το “European Best Destinations” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 26, 2020 Rating: 5 Την Ελλάδα και ειδικότερα την Πρέβεζα χαρακτηρίζει ως ασφαλέστερο τουριστικό προορισμό για το καλοκαίρι του 2020 ο ταξιδιωτικός οργανισμό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: