728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φτάνουν Ήπειρο οι ΚΟΜΥ!




Μικρή παράταση παίρνει η άφιξη των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ στα Γιάννινα. Οι ΚΟΜΥ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα φτάσουν τελικά προς το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ώστε να διενεργήσουν τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού.

Οι έλεγχοι θα ξεκινήσουν από τις οργανωμένες δομές, όπως είναι τα Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών, τα Γηροκομεία και άλλα ιδρύματα και θα συνεχιστούν στον γενικό πληθυσμό.

Προτεραιότητα των Κινητών Ομάδων είναι η προστασία των ευπαθών ομάδων, η επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου και η ενίσχυση της διαδικασίας ιχνηλάτησης όπου απαιτείται κάτι τέτοιο.

Έτσι θα διενεργούν μοριακό έλεγχο ανίχνευσης του κορωνοϊού και σε δεύτερο χρόνο -στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης- θα υπάρξει και έλεγχος αντισωμάτων.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠA «Μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα 2014-2020»και έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται υπό την καθοδήγηση του ΕΟΔΥ.





Φτάνουν Ήπειρο οι ΚΟΜΥ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 19, 2020 Rating: 5 Μικρή παράταση παίρνει η άφιξη των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ στα Γιάννινα. Οι ΚΟΜΥ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα φτάσουν τελικά ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: