728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

’Μια προσπάθεια γεννημένη από παιδιά… για παιδιά με αγάπη’’ στην Αγ. Κυριακή Πάργας



Τελικά όταν η εθελοντική εργασία μπαίνει μπροστά τότε πολλά μικρά ή μεγάλα ‘’θαύματα’’ μπορεί να γίνουν.

Κάτι τέτοιο έγινε και στην περιοχή της Αγ. Κυριακής στην Πάργα, εκεί όπου σχεδόν όλοι οι κάτοικοι του χωριού ανέλαβαν να ξαναδώσουν ζωή στην παρατημένη για πολλά χρόνια παιδική χαρά.






Έτσι λοιπόν πήραν τσάπες, τσουγκράνες, πινέλα και άλλα εργαλεία και με την συνδρομή του Δήμου Πάργας, το έργο της ανακατασκευής της παλιάς παιδικής χαράς δεν άργησε να ολοκληρωθεί.




Απομακρύνθηκαν σπασμένα παγκάκια και παιχνίδια, τοποθετήθηκαν νέα ξύλα όπου χρειάζονταν, περίφραξη, ενώ μικροί και μεγάλοι με πινέλα και χρώματα έδωσαν τις δικές τους πινελιές στην παιδική χαρά του χωριού.

Άλλωστε ‘’ο Δήμος ανήκει στους κατοίκους ‘’ αυτό είχε δηλώσει πρόσφατα και ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς κατά την επίσκεψη μας στην Πάργα.



‘’Μια προσπάθεια γεννημένη από παιδιά.. για παιδιά με αγάπη’’ αυτό ήταν το σύνθημα των κατοίκων του χωριού της Αγ. Κυριακής, όπου μικροί και μεγάλη από εδώ και πέρα θα χαίρονται για την δική τους δημιουργία.


’Μια προσπάθεια γεννημένη από παιδιά… για παιδιά με αγάπη’’ στην Αγ. Κυριακή Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 24, 2020 Rating: 5 Τελικά όταν η εθελοντική εργασία μπαίνει μπροστά τότε πολλά μικρά ή μεγάλα ‘’θαύματα’’ μπορεί να γίνουν. Κάτι τέτοιο έγινε και στην περιο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: