728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύλλογος Εστίασης Πάργας:Αν χρειαστεί θα είμαστε και πάλι Μπροστά. Και ίσως πιο Δυνατά...


Η νέα πραγματικότητα προβλέπεται πολύ σκληρή για την οικονομία της πατρίδας μας και φυσικά ο κλάδο της Εστίασης δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί. Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπάρ Πάργας συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία empty chairs. 

Έγινε συντονισμένα και ταυτόχρονα την Τετάρτη 06/05/2020 σε πάνω απο 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Η διαμαρτυρία είχε στόχο να ακουστούν δυνατά τα αιτήματα που έχουν σταλεί απ'τα αρμόδια όργανά μας στην κυβέρνηση, ώστε η επόμενη ημέρα να βρει την εστίαση δυνατή και ικανή να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας των ανθρώπων που τόσα χρόνια συμπλέουν μαζί μας και τις οικογένειές μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που εθελοντικά ήταν εκεί και βοήθησαν στην διοργάνωση αλλά και τους συναδέλφους που προσέφεραν τον εξοπλισμό τους. Επίσης, να ευχαριστήσουμε το Λιμενικό Ταμείο Πάργας και τις Λιμενικές Αρχές για τις άδειες ως προς την διοργάνωση και την ασφάλεια.

Κλείνουμε με την ευχή οι περιστάσεις να μην μας αναγκάσουν να το επαναλάβουμε ξανά αλλά και με την Υπόσχεση πως αν χρειαστεί θα είμαστε και πάλι Μπροστά. Και ίσως πιο Δυνατά...

Με εκτίμηση,
το ΔΣ.







Σύλλογος Εστίασης Πάργας:Αν χρειαστεί θα είμαστε και πάλι Μπροστά. Και ίσως πιο Δυνατά... Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 08, 2020 Rating: 5 Η νέα πραγματικότητα προβλέπεται πολύ σκληρή για την οικονομία της πατρίδας μας και φυσικά ο κλάδο της Εστίασης δεν θα μπορούσε να μην ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: