728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρώτες βουτιές στις παραλίες της Ηπείρου!



Πρώτο Σαββατοκύριακο με περιορισμένη έστω άρση μέτρων και πρώτες βουτιές στις παραλίες. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι αναζητούν μία ευχάριστη διέξοδο. Αποκαλυπτικές οι εικόνες του Σαββάτου από παραλίες της Πρέβεζας.. Μονολίθι, Κανάλι, Βράχος… Παρέες άνοιξαν ομπρέλες, άπλωσαν πετσέτες και απόλαυσαν τα δροσερά (ίσως και κρύα) νερά του Ιονίου. Η θάλασσα λάδι και ο ήλιος, μετά το διάστημα της καραντίνας και του χειμώνα, πραγματικά ευεργετικός. Παιχνίδια και σπορ στην άμμο και ηλιοθεραπεία… Αυτό που έλειπε από τις παραλίες ήταν η λειτουργία των καταστημάτων!



Όλα παραμένουν κλειστά, οι ιδιοκτήτες τους όμως έχουν ξεκινήσει εσωτερικές εργασίες στα περισσότερα, περιμένοντας το πράσινο φως για την έναρξη της λειτουργίας τους και την έναρξη της τουριστικής σεζό

Δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το φετινό καλοκαίρι και την αγωνία τους για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν στην πράξη μέτρα που ήδη ακούγονται.

Ελπίζουν ωστόσο και στον εσωτερικό τουρισμό, εκτιμώντας ότι οι Έλληνες θα είναι δώσουν μία μικρή ανάσα στον τουριστικό κλάδο του τόπου.

Η πρεμιέρα στις παραλίες έγινε…

Αλλά με τήρηση κανόνων..

Μικρές παρέες και σε απόσταση…

Ακόμη και η μικρή βόλτα, οι λίγες ώρες δίπλα στην θάλασσα, όπως σημειώνουν, έχουν μεγάλη αξία!











Πρώτες βουτιές στις παραλίες της Ηπείρου! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 09, 2020 Rating: 5 Πρώτο Σαββατοκύριακο με περιορισμένη έστω άρση μέτρων και πρώτες βουτιές στις παραλίες. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, μικροί και μεγάλο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: