728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπείρα είχε ξαφρίσει φορτηγά στα Γιάννινα




Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων κλοπών μπαταριών κυρίως από φορτηγά αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο εξάμηνο στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Ως δράστης των παραπάνω υποθέσεων ταυτοποιήθηκε ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Αναλυτικότερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώθηκε έξαρση κλοπών μπαταριών από οχήματα στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων και για το λόγο αυτό συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, δρούσε βραδινές ώρες και αφού εντόπιζε σταθμευμένα κυρίως φορτηγά αυτοκίνητα αφαιρούσε απ’ αυτά τις μπαταρίες, διαρρηγνύοντας σε πολλές περιπτώσεις τις γέφυρες ένωσης των μπαταριών ή τα λουκέτα ασφαλείας τους.

Ειδικότερα, από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, κατά το χρονικό διάστημα από 14-11-2019 έως και 23-04-2020, στην Ανατολή, στον Κατσικά και στην Πεδινή Ιωαννίνων διέπραξε τα παρακάτω:

αφαίρεσε συνολικά 31 μπαταρίες από 16 φορτηγά αυτοκίνητα,
αφαίρεσε 2 μη λειτουργικές μπαταρίες από απορριμματοφόρο του Δήμου Ιωαννιτών,
αφαίρεσε 2 μπαταρίες από αντίστοιχα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα,
αποπειράθηκε να αφαιρέσει μπαταρίες από τρία φορτηγά αυτοκίνητα.

Η σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.





Σπείρα είχε ξαφρίσει φορτηγά στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 27, 2020 Rating: 5 Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίασ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: