728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γιάννινα κι Άρτα




Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο.

Στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ημεδαπός, διότι κατείχε στην αυλή του σπιτιού του γλάστρα στην οποία καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης, σε πρώιμη ανάπτυξη.

Τα δενδρύλλια ύψους 10, 9 και 10 εκατοστών εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Στα Ιωάννινα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πέταξαν από παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους -3,3- γραμμαρίων, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών.

Η ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε ενώ όπως εξακριβώθηκε, ο αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα αφού σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Τέλος συνελήφθη το πρωί στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.





Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γιάννινα κι Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 27, 2020 Rating: 5 Συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο. Στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: