728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει την κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας



Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας στηρίζει την κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας την Τρίτη 19/5/2020 στις 12:30 μ.μ. στην πλατεία Δικαστηρίων.

Το Υπ. Παιδείας νομοθετεί με αλαζονικό και αντιεκπαιδευτικό τρόπο σε ζητήματα που έχουν παιδαγωγικό περιεχόμενο. Χρησιμοποιεί ως πρόσχημα μια αντικειμενική δυσκολία αυτής της περιόδου. Όμως η κάμερα στη σχολική αίθουσα για τη ζωντανή μετάδοση του μαθήματος από την τάξη <<νεκρώνει>> την παιδαγωγική διαδικασία.

Θα πρέπει να μάθει η ηγεσία του Υπουργείου ότι η διδασκαλία είναι ζωντανή διαδικασία αλληλεπίδρασης και αμφίδρομης λειτουργίας, στην οποία μαθητές και εκπαιδευτικοί συλλειτουργούν μέσα από αμοιβαίες ερωτήσεις και απαντήσεις, αναζητήσεις, χειρονομίες, στοχασμούς και συναισθηματικές εκφράσεις.

Η διδασκαλία είναι παιδαγωγικός διάλογος μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών. Η διδασκαλία δεν είναι τηλεοπτικό θέμα-<<θέαμα>>.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας είναι αντίθετο στην αντιπαιδαγωγική ρύθμιση της κάμερας στις αίθουσες. Απαιτούμε άμεσα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία και ουσιαστικό διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ







Πρέβεζα: Το Εργατικό Κέντρο στηρίζει την κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 18, 2020 Rating: 5 Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας στηρίζει την κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας την Τρίτη 19/5/2020 στις 12:30 μ.μ. στην πλ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: