728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακύρωσε το πρόγραμμα για Κέρκυρα, Λευκάδα, Πάργα, Σαντορίνη, Θάσο και Καλαβρία μέχρι και τον Οκτώβριο, η Aurinkomatkat

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟΣ TOUR OPERATOR ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ






Ο μεγάλος φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ακυρώνει όλα τα ταξιδιωτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων και των ταξιδιών της Finnair Holidays με ημερομηνία αναχώρησης μεταξύ 1-31 Ιουλίου 2020, ενώ ακυρώνει έως τον Οκτώβριο 2020 τα ταξίδια για:

Ιταλία: Καλαβρία
Ελλάδα: Κέρκυρα, Κως, Λευκάδα, Πάργα, Σαντορίνη και Θάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα για Κρήτη και Ρόδο.

Για άλλα ταξίδια που ξεκινούν την ή μετά την 1.8.2020, ισχύει η κανονική πολιτική αλλαγής και ακύρωσης.

Η Aurinkomatkat παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης και κοινοποιεί τις αλλαγές απευθείας στους πελάτες, εάν είναι απαραίτητο.

«Δυστυχώς, η κατάσταση με τον κορωνοϊό, επηρεάζει τα ταξίδια διακοπών τον Ιούλιο και, για ορισμένους προορισμούς, τα ταξίδια καθ’ όλη τη θερινή περίοδο. Κατανοούμε ότι η κατάσταση προκαλεί αβεβαιότητα για τους πελάτες μας και προσπαθούμε να διατηρούμε τους πελάτες όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένους. Είμαστε ακόμα έτοιμοι να ξεκινήσουμε ταξίδια σε επιλεγμένους προορισμούς ακόμη και σε σύντομο χρονοδιάγραμμα, όταν η κατάσταση αλλάξει και μπορείτε να ταξιδέψετε στους προορισμούς με ασφάλεια ξανά» δηλώνει ο Timo Kousa, Διευθύνων Σύμβουλος της Aurinkomatkat.

Η Aurinkomatkat βρίσκεται σε άμεση επαφή με όλους τους πελάτες των οποίων τα ταξίδια αλλάζουν. Η ταξιδιωτική κράτηση θα ακυρωθεί αυτόματα και οι οδηγίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης επιστροφής χρημάτων θα σταλούν στο email της κράτησης. Η Aurinkomatkat χειρίζεται τις ακυρώσεις με τη σειρά του χρόνου ταξιδιού. Λόγω του μεγάλου αριθμού ακυρώσεων, ενδέχεται να χρειαστούν εβδομάδες για την επεξεργασία των ακυρώσεων.






Ακύρωσε το πρόγραμμα για Κέρκυρα, Λευκάδα, Πάργα, Σαντορίνη, Θάσο και Καλαβρία μέχρι και τον Οκτώβριο, η Aurinkomatkat Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 07, 2020 Rating: 5 ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΟΣ TOUR OPERATOR ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ Ο μεγάλος ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: